PlayStation 5 fiyatı ön sipariş paylaşımla çıktı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

MediaMarkt' ın bir yurt dışı sitesinde yaptığı paylaşımla ortaya çıkan PlayStation 5 fiyatı az da olsa tepkilere neden oldu. Peki PS5 Türkiye fiyatı ne kadar olacak sizce?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PlayStation 4, 2013′ de çıktığından beri PS5 hakkında çokça paylaşımlar oldu. Baya bir zaman geçmiş PS4 çıkalı ve nihayet PS5 görüntülendi.

PlayStation 5, İsviçre MediaMarkt sitesinde yanlışlıkla paylaşıldı. Tabi belki de kasıtlı yapılmış bir reklam olabilir.

Uzun zaman paylaşımlar oldu ama özellikleri konusunda somut bir paylaşım yer almazken çıkan son paylaşım PS severleri üzebilir. Ön siparişte PlayStation 5 fiyatı 1000 – 1100 dolar arası olduğu görülüyor. Birde bu ön sipariş yani daha sonra normal satışa çıktığında fiyatı daha yüksek olabilir. 

PlayStation 5 fiyatı ön sipariş paylaşımla çıktı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PlayStation 5 Türkiye fiyatı ne olur sizce?

Şu an yazılı fiyatı görenlerde bir ürperti oldu diyebiliriz. PS4′ e bakarak iki PS4 fiyatı olmuş gibi duruyor. 

Cihaz özelliklerinde AMD’ nin Zen 2 işlmecisi, ekran kartı AMD ve depolamasında SSD kullanılmış. Kullanılan ekran kartının yüksek performansı bilgisayarlarla eşit olduğu söyleniyor.  Kıyaslama olarak kullanılan ekran kartı da bir bilgisayarda kullanılan 3500 – 3900 TL arası olan bir ekran kartı örnek verilmiş.

MediaMarkt’ ın paylaşımından sonra aldığı tepkiler sonunda yaptığı resmi açıklamada bu fiyatın geçici olduğu ve piyasa şartlarına göre değişebileceği vurgulandı.

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.