Powerbank şarj cihazı önerisi ve kablo uzunluğu kaç santim

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Powerbank şarj cihazı önerisi olarak kaç mAh şarj cihazıyla şarj edilmeli ve kablo uzunluğu kaç cm? Samsung, Huawei ve Xiaomi hangi marka şarj cihazı kullanılmalı cevabı makalemde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Taşınabilir şarj cihazlarında şarj cihazı faktörü çok önemli bir konu. Çoğu kullanıcı bilinçsiz şekilde bu ürünü kullanmakta. Kaç kez şarj edilir, kablo uzunluğu  ne kadar olması gerekir ve şarj cihazı orjinal mi olması gerekir gibi faktörlerden bi haber.

Powerbank alırken ilk dikkat ettiğimiz ucuz olması ve sonrasında mAh değeri. Bu yazıyı yazarken teknik bilgimin dışında birde tecrübelerimle yazıyorum. Bu çok önemli bir etkendir. Çok sayıda şarj cihazı ve taşınabilir cihaz kullandım. Şimdi kullanımlarınıza göre oluşabilecek sorunları yazacağım.

2-3 Tane taşınabilir cihazda yaşadığım sorunu anlatayım. Bu cihazlardan sonra kullanım yöntemimi değiştirdim. Bildiğim bir şey varsa “Bir müsibet bin nasihattan evladır” sözü. Kullandığım bir cihazda yan sanayi şarj cihazı kullandım ve Powerbank’ ın ömrü kısa sürdü. Diğer birinde ise orjinal ama amper değeri yüksek olduğundan dolayı yine Powerbank’ ın kullanım süresi kısa sürdü.

Sonuçları paylaşayım. İkisininde bataryaları şişti. Birinde ise şarj yapma adeti düştü. Telefonu birden fazla şarj yapmıyordu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Powerbank hangi marka şarj cihazı kullanılmalı?

Taşınabilir şarj cihazını şarj etmek için kullanılacak cihaz kesinlikle bir markanın olmasına dikkat ediniz. iPhone‘ un olabilir, Huawei‘ nin olabilir veya Samsung‘ un… Önemli olan orjinal olması. Amper değeri çok önemli bir etken. Değer olarak şu an Samsung’ un 0.5A şarj adaptörünü kullanıyorum. www.andronova.net

Peki sonuç olarak şimdi nasıl bir yol izliyorum. Bildiğim bir şeyi uygulayarak devam ediyorum. Tembellik etmeden doğru şarj kullanımı uyguluyorum. Powerbank marka olarak Xiaomi, S-link ve son olarak Duracell kullanıyorum. Diğerlerinin markalarını hatırlamıyorum. Ama Duracell‘ in üzerine Powerbank tanımıyorum diyebilirim. Tabi fiyat aralığına göre…

Powerbank şarj cihazı önerisi ve kablo uzunluğu kaç santim

Powerbank kablo uzunluğu ne kadar olmalı?

Powerbank kablo faktörü! Powerbank kablo kaç santim olmalı veya kaç metre olmalı sorularına kesin cevabımız en kısası olanını tercih edin. Ne kadar kısa ise o kadar verim alınacaktır. Kablo ne kadar uzun olursa o kadar şarj etme adeti düşecek. Yani Powerbank ile kaç kez şarj ederim tek başına olmaz. Kablo uzun ise 3 kez şarj yapabilen bir ürün 2 kez şarj ediyor.

Birde kendisinde olan kablo ile şarjı önermiyoruz. Tabi cihazın kalitesine göre değişebilir. Kullandığımız şarj cihazı mAh değeri en önemli etekenlerden biri. Kablosuz şarj cihazında da marka tercih ediniz.

Powerbank şarj cihazı önerisi ve kablo uzunluğu kaç santim olmalı sorunuza cevap verdik mi?


Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 15:55

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak