PTT Messenger müşteri hizmetleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Türkiye' nin kendi yeni uygulaması PTTMessenger indirmeye açıldı. Yoğun ilgi nedeniyle web sitesi yanıt veremezken doğrulama da da sorun yaşandı. Peki sorunlar için iletişim destek hattı var mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PTT Messenger, Türkiye’ nin yerli malı ve PTT’ nin geliştirdiği mesajlaşma uygulaması. Kullanılabilen işletim sistemi Android ve iOS olarak geliştirildi. Ama şu an için aşırı kullanımı kaldıramamakta. Yani beta sürüm diyebiliriz.

Türkiye, son yıllarda büyük atılımlar yaptı ve yapmaya devam ediyor. Kendi milli silahları ve yerli yazılımları ile gelişmeye devam ediyor.

Başbakan’ ın tanıtımını yaptığı uygulama büyük patlama yaptı. Canlı yayın sırasında tanıtımı yapılırken Türkiye genelinde yoğun indirme aldı. Çok sayıda kişi henüz uygulamayı deneme imkanına kavuşamadı. 

Resmi indirme adresinden uygulamayı indiremeyenler, alternatif indirme kanalı için aşağıdaki haberleri inceleyebilirler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PttMessenger güvenli mi sorusu içinse dünya genelinde etkili büyük yöntemlerle test edildiği resmi sitesinde yer almakta. Tabi zamanla bazı güvenlik açıkları ve sorunları çıkacaktır. Bu da normal bir durumdur. Hala büyük yazılıma sahip Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi uygulamalarda sık sık güvenlik güncellemeleri yayınlanmakta.

PTT Messenger müşteri hizmetleri

PTT Messenger iletişim telefon numarası var mı?

PTT Messenger iletişim: Uygulama PTT tarafından geliştirildiği için PTT Messenger çağrı merkezi olarak PTT müşteri hizmetleri aranabilir. PTT Messenger şikayet ve sorunlar için destek e-posta adresi ise [email protected]. Tabi orada da yoğunluk görülebilir. Alternatif olarak özel destek hattı tercih edilebilir. Yani resmi olmayan PTT Messenger destek hattı aranabilir. Bu hat ücretli hizmet vermekte.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.