PUBG dx11 feature level 10.0 is required to run the engine çözümü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

PUBG yeni sürümü çıktı ve güncellemeden sonra dx11 feature level 10.0 is required to run the engine hatası ekrana geliyor ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız çözüm aşağıda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG güncellemeden sonra “DX11 feature level 10.0 is required to run the engine” sorunu çıkıyor ve directx 11 ve directx 12 kurmanıza rağmen hala aynı hatayla karşı karşıya kalıyorsanız o zaman birde sürücü yenilemeyi deneyin.

PUBG Mobile şu an dünyanın en fazla oynanan oyunlar arasında olma özelliğini sürdürüyor. Oyunun hastası çok ama her güncellemeden sonra bir hatayla karşımıza çıkabiliyor. Bu hatalardan dolayı çoğu oyuncu bezdi diyebiliriz. Bugün hazırladığımız içerik eski bir konu diyebiliriz. Ama hala az da olsa bazı oyuncuların karşılaştığı bir sorun.

PUBG artık eski directx sürümlerinde çalışmıyor ve alınan uyarıda motoru çalıştırmada dx11 özelliği seviyesi 10.0 gerektiği mesajını verir.

PUBG dx11 feature level 10.0 çözümü 

Olası yapılacak işlemler için kesin olmamakla birlikte daha önce yapılan adımlardır. Güncel olarak bir kaç tane daha ekledik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. İlk denenecek directx yeni sürümü. İndirdiniz ve yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatınız.
  2. Olmadı ise ekran kartını güvenli moddan kaldırın ve bilgisayarı normal modda açıp güncel ekran kartı sürücüsünü kurun. Kaldırma için Display Driver Uninstaller programının kullanılması gerekiyor.
  3. Denetim masasından program ekle kaldır veya program özelliklerinden varsa eski sürüm kaldırılsın.
  4. Oyunun kaldırılıp yeniden yüklenmesi.
  5. Son olarak sistem geri yüklemenin denenmesi.

PUBG directx june 2010 sdk hatası

Directx june ne demek? Bilgisayara yüklenen sürümde eksik dosya hatası gibi duruyor. Directx yüklemesinde eksik dosya hatası ve sonrasında devam etmek için dosya yerini seçin gibi bir uyarı verebilir.

  1. Öncelikle farklı bir yerden son veya bir önceki sürümü indirip yüklemeye çalışın.
  2. Mevcutta yüklü olan varsa PC’ den kaldırınız.
  3. Kalkmıyorsa kaldırılmayan programlarda kullanılan Revo Uninstaller ile denensin
  4. Sistem geri yüklemeyle hatanın alınmadığı bir zamana dönün.

PUBG dx11 feature level 10.0 is required to run the engine çözümüPUBG directx june 2010 sdk ne demek


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 22:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak