PUBG güncellemesi ile önemli özellikler geldi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG oyunu önemli bir güncellemeye gitti. Yenilikler masaüstü yani Windows bilgisayarlara ulaştı. Gelen güncelleme paketinde yeni haritalar, araçlar ve silahlar var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çok sayıda kullanıcıya sahip olan oyunların başını çeken PUBG oyunu yeni bir güncelleme aldı. Masaüstü sürümü için yayınlanan güncelleme ile bazı değişikler yapıldı. Windows ve Mac gibi sürümlerle gelen güncelleme detaylarına bakalım…

Oyun deneyiminin değişimi için yapıldığı söylenen güncelleme için yeni silahlar, araçlar ve haritada değişim yapıldı.

P. Battlegrounds için yapılan güncelleme ile yeni eklenen Rus yapımı savaş aracı “Brdm 2” oyuna dahil edildi. Yanında zırhlı araç (amfibi) ve bakım paketlerinin de oyuna eklendiğini söylebiliriz.

Yeni aracın kullanılabilir duruma gelmesi için ilk şart işaret fişeğini bulunması ve ateş edilmesi gerekiyor. Sonrasında geçecek uçakla bu araca ulaşacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG güncelleme paketi

Bakım paketinde hafif zırhlı araç Rus UAZ’ de bulunacak. İyi bir araç olsa da ani durumlarda suyu geçememekteydi ama yeni pakette bu sorun oluşturmayacak.

Önemli askeri nişancılarda bulunan “D. Eagle” tabancaya dayanmış “Deagle” yüksek kalibra yarı otomarik daha hasar veren tabanca da yer alacak.

Bu silah bir başka silahın konumuna geçebilir veya yerine geçebilir. Yeni eklenenlerden biri de bol animasyon. Bakalım PUBG Mobile ve oyun konsollarına gelecek mi?

PUBG güncellemesi ile önemli özellikler geldi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak