PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi yükleme sorunu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi yeni modları ve Miramar 2.0 haritayı kullanıma sunacak. Önemli yeniliklerin olacağı bu sürüm yüklemede hata verebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile güncellemesi ile önemli birkaç özellik oyuna giriyor. 24 Nisan’ da beklenilen yeni sürümde harita Miramar 2.0 ön planda olacak. Bu ayın ilk haftasında betada ortaya çıkan yenilikler resmen onaylandı.

Oyun geliştirici hile oranının yüksek olmasından dolayı ve yanlış banla nedeniyle çok sayıda oyuncudan şikayet almakta. Beklenen sürümde “Jungle Adventure Guide” ve “Safety Scramble” modu yer alacağı söyleniyor. 

Geliştirici oyunda ilgiyi ve heyecanı yükseltmek için ara ara yeni modlar çıkarıyor. Ama çıkan güncellemelerden hemen sonra bir dizi sıkıntılar ortaya çıktığı oluyor. İşte bu güncellemeden sonra ne gibi sıkıntılar olacak merak konusu oluyor. Bu yenilikler aynı zamanda oyunun daha yüksek donanım gereksinimini doğurabiliyor. Oyuncuların bu konuda seçme hakkı ne yazık ki yok. Yani eski sürümde kalayım diye bir seçim hakkı verilmiyor.

Yeni harita Miramar 2.0 ve 0.18.0 özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Net olmamakla beraber haritada bir kaç bilgi bulunuyor. İkinci versiyonda yeni yarış modlarını, yeni rampalar ve genel olarak görsel değişime gidiyor.

  • PUBG bilgisayar sürümünde yer alan “Bluehole” modu benzeri bir mod bu sürümle gelebilir.
  • Yeni sonuç ekranıyla, başarıyı ekleme ve oyunda ayar değişim imkanı sunuluyor.
  • Winchester 94 ve P90 SMG silahı.
  • Eğitim modu üzerinde değişimler olacak.
  • “Cheer Park” adında sosyal işlev özelliği ve kum fırtınası yeniliği bekleniyor.

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi yükleme sorunu

PUBG Mobile 0.18.0 yüklenmiyor ise;

  • Yer sıkıntısı uyarısı alabilirsiniz. Yer var ama hala yüklenmiyor diyenler için cihaz sisteminin rahat çalışması için gerekli bir boş alanın olması gerekiyor. Yani yine alan açınız.
  • Telefon kapatıp internet erişimini değiştirin.
  • Uygulamalardan oyuna girip önbellek ve veri sil seçeneklerini kullanın.
  • Yine aynı bölümden durdurmayı zorlama ve devre dışı gibi işlemleri deneyiniz.
  • Duruma göre kaldır yükle yapılabilir.


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 19:29

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak