PUBG Mobile 10 yıl ban cezası yedim banlı hesap tekrar açılır mı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

PUBG Mobile 10 yıl ban yedim sorunu için kiminle veya nereyle görüşmeniz gerekiyor yanıtlamaya çalışacağız. Banlı hesap tekrar açılır mı veya banlı hesap açılabilir mi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG PC / bilgisayar veya PUBG Mobile 10 yıl ban, bu yıl sık sık duyduğum sorunlardan biri. Bazılarına haklı nedenlerden verilen bir ceza, bazılarında ise teknik / sistemsel sorunlarda görülen hatalardan dolayı hile olarak algılandığında haksız yere verilen ceza.

PUBG hile yapmaya kalkışanların ilk tespit edildiğinde yaptıkları hileye göre verilen cezalar var. 10 Yıl ban cezası, önemli şekilde oyunu etkiliyen hilelerde verilmekte. Bazı hilelerde veya oyuncuları rahatsız edenlere günlük, haftalık veya aylık cezalar verilebiliyor. Bunun başlangıcı saatlik olmakta. PUBG ban kaldırma diye bir şey var mı? 

PUBG 10 yıl ban cezası

Geçtiğimiz hafta bir oyuncunun yazdığı bir yorumda ‘Oyunu kapatmadan bilgisayarda açık hareketsiz duruyordu ve 2- 3 saat kadar dışarıya çıktım geldim ve veri değişimi nedeniyle oyundan atmış ve tekrar bağlandığında 10 yıl ban yedğini görmüş’ nedenini anlamamış ve yardım istiyordu.

Bu tarz soruların cevabı net olmaz veya olmaz. O zaman içerisinde neler oldu, birisi sizin yerinize bir şey yaptı mı, otomatik ip mi değişti veya modem kapatılıp açıldı belki bunu şüpheli bir durum olarak mı gördü bilemeyiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile 10 yıl ban cezası yedim banlı hesap tekrar açılır mı?

PUBG banlandım yeni hesap açamıyorum

Banlandıktan sonra yeni hesap açmak istediğinizde yeni hesapta banlanıyorsa PUBG size ceza verdiğinden tekrardan açtığınız hesabı da banlıyor. Ban cezası almamak için ban aldığınız cihazın, internettin ve kullanılan bilgilerin aynı olmaması gerekiyor.

Yeni PUBG hesabı açtıktan sonra belli bir süre ceza aldığınız ağı ve cihazları kullanmayınız. www.andronova.net

PUBG banlandım yeni hesap açamıyorum

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG banlanan hesap tekrar açılır mı?

Kimse garanti veremez. Bazıları banlanan hesabı kesin açıyoruz şeklinde yazsa da inanmayınız. Bu işin garantisi olabilir mi! PUBG geliştiricisinin iş ortağımı yoksa orada çalışan arkadaşımı var! 🙂

Haksız yere ban cezası aldım diyorsanız PUBG iletişim için hazırladığımız yazımızdaki adımları uygulayın.

Haklı yere ban cezası alındı ise büyük ihtimal hiç bir işlem yapmazlar. Hatta dikkate bile almazlar. Ama denemekte fayda var.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.