PUBG Mobile çocuk uyarı bildirimi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG Mobile bildirim dönemi başlıyor ve artık çocuklar için oyun içerisinde uyarılar ekrana gelecek. Fazla oyun oynadığını oyunu durdurması ya da oyunun kapatılması.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile, en çok oynanan oyunlarda lider sıralamasında. Son çıkardığı bir iki güncellemeden sonra oyunda sıkıntılar yaşansa da hala popülerliğini sürdürüyor. 

Oyunlar güncelleme aldıkca donanım tüketimi artmakta. Buna neden olan etkenlerden biri oyuna eklenen özellikler ve kalite. Bu da doğal olarak yeni ekran kartı, ek RAM ve işlemciyi yanında getirebiliyor. Telefonda da yeni bir modele neden oluyor. İşte bu durumdan dolayı PUBG için yeni bir sürüm çıkarıldı. PUBG Lite ön kayıtlar başladı.

Gelelim esas konumuz olan PUBG bildirim açıklaması. Geliştirici küçük yaşta olan çocuklar için uyarı sistemi çıkardı. Oyunda gereksiz şekilde saatlerce kalan çocuklara oyunda uyarı ekranı gelecek. Oyunu durdurulması veya artık kapatması gerektiği hatırlatılacak.

PUBG yönetim sistemi tanıtıldı. Belli aralıklarla ekran uyarıda bulunulacak. Sistem şimdilik bazı Arap ülkelerinde ve Hindistan’ a aktif oldu. Geliştiriciden oyun ortamının daha iyi olması için çalıştıklarını ve mobilde trent haline geldikçe gelişme devam edeceklerini vurguladılar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bildirim sistemi mobil sürüme geldi ama PS4, Xbox ve bilgisayar sürümü için henüz bir açıklama yapılmadı.

PUBG Mobile çocuk uyarı bildirimi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.