PUBG Mobile Twitter hesabım kapandı PUBG giremiyorum

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

PUBG Mobile girerken kullanılan Twitter hesabım kapandı ve PUBG hesabım nasıl açılır diyenlerle sık sık karşılaşmaya başladık. Kapatılan Twitter hesabı ile giriş olmayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

PUBG Mobile girerken kullandığım Twitter hesabım kapatıldı ve PUBG giremiyor çözümü var mıdır diyenlerden biriyseniz çözüm çok zor diyebiliriz. Peki ne yapılabilir veya ne yapılmalı?

İnsanlar çeşitli zaman dilimlerinde hoşlarına giden bazı oyunları oynayabilir ve bunu artık alışkanlık haline getirebilir. Yine PUBG de söz konusu olan bu oyunlar arasında yer alıyor. Birçok farklı oynanma şekli olan ve dünya üzerinde de birçok üyeye sahip olan bu oyun hala daha birçok insanın en gözde oyunlarından birisidir.

PUBG için kısa bir bilgi: Söz konusu olan bu oyunun en büyük özelliği telefon üzerinden rahatlıkla oynanabiliyor olmasıdır. Yine bunun yanında arkadaşlarınız ile beraber rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun olması dolayısıyla da insanların sık sık oynadığı oyunların başında geliyor. Ancak her oyunda olduğu gibi söz konusu olan bu oyunda da sık sık karşılaşılan belli başlı hatalar veya sorunlar olabiliyor.

PUBG giriş yapılamama ve sorunları

Günümüzde birçok insanın oynadığı ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan bu oyun ile ilgili olarak en çok duyulmaya başlayan şikayet PUBG mobile Twitter hesabım kapandı PUB açılmıyor sorusu olmaya başlamıştır. Oyunda donma, oyun başa dönüyor sorunu, oyundan atıyor ve en büyüğü ban sorunu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ban durumu çok sayıda haksız yere banlandığını söyleyen oyuncularla karşılaşıyoruz. Bunların çoğunun ortak noktası Facebook veya Twitter ile giriş yapıyor olmaları. Bazı etkenlerde oyun güvenliği bir tehdit olarak algılayarak kişiyi banlayabiliyor.

Sosyal ağla giriş yapanların kopma gibi durumlarda banlama gibi durumlarla karşılaşabiliyor. IP değişimde, bağlantı kopmalarında veya oyundan atıldığında tekrardan bağlanarak girişlerde çıkabiliyor.

Twitter kapandı PUBG Mobile nasıl girilir?

Burada yapacağınız iki işlem var ve ikisininde garantisi yok. Önerimiz hesaplarına ek bir seçenek eklemeyenler için geçerlidir.

  1. Twitter hesabını geri almaya çalışın. Hesabınızın kapatılma veya siz unutup siz kapattıysanız o zaman konuyla ilgili çok sayıda yazımızı sitemizde bulacaksınız.
  2. PUBG’ a sorun bildirimi yapmanızı öneriyoruz. PUBG Mobile müşteri hizmetleri yazısını inceleyin.

Yapmanız gerekenler aslında oldukça basittir. Çünkü söz konusu olan bu sorun birçok insanın başına gelen ve yeterince bilgi ile rahatlıkla atlatılabilecek standartlara sahip olan özellik ve sorunlardan birisidir.

Çözüm için;

  • PUBG iletişim formunu doldurun
  • Gerekli olan bilgileri toplayın,
  • Oyunun Twitter ile olan bağlantısını kontrol edin,
  • Hesabın tekrar açılması için oyunun resmi sayfasını ziyaret edin,

daha sonrasında ise rahatlıkla sorununuzun çözüldüğünü göreceksiniz.

PUBG Mobile Twitter hesabım kapandı PUBG giremiyorum

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir