Puhu TV ileri geri sarma sorunu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Smart TV Puhu TV ileri geri sardığımda başa dönüyor ya da sona gidiyor gibi sorunu bizde Smart TV' de test ettik ve gerçekten ileri geride sorun var. Telefonda ise bir hata almadık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Smart TV Puhu TV ileri geri sarma sorunu izleyicileri çileden çıkarabiliyor. Bir dönem siyah ekran sorunuyla sık sık eleştiri alan uygulama sonrasında çıkardıkları yeni güncellemeden sonra sorun çözülmüştü. Şimdilerde ise kaldığım yerden devam edemiyorum ve ileri geri sardırmada sorun yaşıyorum sorunu gündemde.

Bu yıl ön plana çıkan TV uygulamalardan biri olan Puhu TV’ nin çok sayıda güncel dizi arşivi çok ilgi çekmekte. Son bölümleri kaçıranların ilk baktığı yer YouTube ve sonrasında Puhu TV gibi alternatifler oluyor. Tabi bazı dizilerin tek parça hali YouTube’ da olmadığında ilk gelen akla Puhu TV olmakta. Birde bazı dizi sitelerinde çıkan reklamların can sıkmasının dışında zararlı içeriklerde bulaştırdığından güvenilir yerler tercih edilmekte.

Puhu TV ileri sarma sorunu

Özellikle kaçırdığınız dizileri daha sonra izlerken yanlışlıkla diziden çıkma durumu veya dizinin belli bir kısmını izlediniz ve izlediğiniz bölüme kadar sardırmak istediniz ama kendi kendine sürekli ileri doğru sardırıyor sorunu yaşayabiliyorsunuz. İleri tuşuna basılı tuttuğunuzda kendiliğinden sürekli ileriye doğru sardırabiliyor. Durdurmak istediğinizde ya başa dönüyor ya geriye doğru gidiyor.

İleri sardırma sorunu Smart TV’ lerde daha sık görülmekte. Hatayla bilgisayarda veya iPhone telefonda karşılaşmadık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Puhu TV ileri geri sarma sorunuPuhu TV ileri sarma sorunu

İleri sardırma çözümü

Bizim gördüğümüz kadarıyla TV ile uygulama arasında uyumsuzluk var gibi duruyor. Bir veya bir kaç sürüm öncesine dönülürse sorunun ortadan kalkacağınız düşünüyoruz.

  • İzlediğiniz filmin çözünürlüğünü manuel olarak elle sabit yapınız. Örnek 480p
  • Uygulama durdurma ve varsa verileri sil ile deneyin
  • TV fişinden çıkarıp bekletip takınız
  • Sorun devam ediyorsa Puhu TV televizyondan kaldırınız
  • Uygulamayı bilgisayardan indiriniz
  • Flash diske atınız
  • USB üzerinden televizyona yükleyiniz
ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak