Reddit nedir ne işe yarar?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Reddit üzerinden her hangi biri konu açabilir veya bir topluluk meydana getirebilir. Reddit' te topluluklar gönüllü kullanıcıların yönetimi ile büyümeye devam ediyor. Bağlantı, fotoğraflar ve makale paylaşımla…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet her geçen gün büyüyen bir bilgi denizidir. Bu kadar büyük verinin bulunduğu bir ortamda sadece arama motorlarını kullanarak istediğiniz doğru bilgiye ulaşmak uzun bir zaman ayırmanız gerekiyor. Hal böyle olunca bilgiye kolay erişimi sağlamak amacı ile kurulan platformlar hem çok tercih ediliyor hem de hayatınızı kolaylaştırıyor.

İnternet üzerinde aradığınız şeyi kolayca bulmak için kullanılacak en etkili araç İnternet sözlükleri, bu sözlüklerin yerli ve yabancı pek çok versiyonu mevcut. İşte bunlardan biri olan Reddit, şu an için doğru tarafsız bilgi platformu olmayı sürdürüyor.

Reddit nedir?

Reddit ne zaman kuruldu? Reddit, 2005 yılından beri hizmet veren site, açıldığı ilk günden bu güne kadar büyük ölçüde kullanıcı katkısı ile gelişti. Her ay yüz milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen siteye girilen bilgiler özenli bir editör taramasından geçirilerek hizmete sunuluyor.

Reddit, kaliteli ve doğru bilgi sunması nedeni ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen sitenin yerli sözlük uygulamalarına göre en önemli avantajı ana dil olarak İngilizceyi kullanması bu sayede siteye dünyanın her hangi bir yerindeki kullanıcı katkı sağlayabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Reddit nedir ne işe yarar?

Reddit nasıl kullanılır?

Reddit İnternet’te yer alan bütün sözlük uygulamalarında olduğu gibi üyelik sistemi ile çalışıyor. Site de bulunan bilgileri bütün İnternet kullanıcıları okuyabiliyor ancak sisteme bilgi girişi yapabilmek için siteye üye olmak gerekiyor. Siteye üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak isteyenler için Türkçe dil desteği de mevcut. Siteyi benzerleri arasında öne çıkaran bir nokta da forum bölümünde kullanıcılarına rahat bir şekilde tartışma imkanı sunması.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.