Redmi 100 inç Smart TV fiyatı ile dikkat çekti

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Redmi televizyon fiyatı ve büyüklüğü ile çıkar çıkmaz bin adet satışı nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Dakikalar içerisinde bu kadar satış yapması ilgi çekici.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Redmi, Xiaomi şirketine ait bir marka ve çıkardığı elektronik cihazlarla dünya pazarında bilinen bir model olmayı başardı. Her ne kadar ana marka kadar olmasa da yayınlanan listelerin arasında yerini alıyor. Bu marka bizim aklımıza telefon olarak yer alırken Türkiye dışında çok çeşitli ürün yelpazesine sahip. Yeni çıkardığı 100 inç televizyon ile beklemediği bir satış rakamına ulaştı.

Redmi TV 100 inç, 4 K, RAM’ de 4GB, depolamasına baktığımızda 64 G gibi önemli bir özellikleri var. Satışa ilk çıktığında 3 küsür dakika içerisinde 1000 adet satış yaptığı gözlemlendi. Redmi Smart TV fiyatı 2800 dolardan satışa çıktı.

Yakın yıllar içerisinde akıllı TV’ lere yöneliş biraz daha hızlandı gibi. Her ne kadar OLED / QLED teknolojisi henüz Türkiye dahil çoğu ülkede oturmadığını söylesekte teknoloji alanında sürekli yenilenerek çıkan modellerle karşılaşıyoruz. Normalde daha iyi teknolojilerle karşılaşabiliriz ama stoklardaki ürünlerden dolayı kademeli olarak ilerlemekte.

Dün satışa çıkan 100 inç Redmi televizyon için henüz hangi ülkelerde satışa çıkacağı yönünde bir açıklama yapılmadı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Redmi 100 inç Smart TV fiyatı ile dikkat çekti


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 01:06

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak