Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesine kavuştu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Android telefonlar arasında önemli bir marka olan Xiaomi, Redmi Note 8 Pro için yeni bir güncellemeyi dağıtıma açtı. Yüklenmiyor diyenler içinde bir şeyler karaladık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sık tercih edilen telefonlardan biri diyebileceğmiz Xiaomi markasının Redmi Note 8 Pro modeline önemli bir güncelleme geldi. Kısa zaman önce MIUI 12 sürümü alan ve çok sayıda güvenlik iyileştirmelerine sahip güncellemenin kademeli şekilde bölgelere ulaşıyor.

Gelen habere göre Türkiye’ de bu güncellemeden nasibini almış. Mevcutta MIUI 11 sürümüne sahip olan cihazların en kısa sürede geçiş yapmalarını öneriyoruz. 

Arayüz ve çok sayıda yeniliğin bir arada olduğu yeni sürümü şu an gözle görülür herhangi bir problemler karşılaşılmadı söyleniyor.

Güçlü donanımlı bir telefon olan modelde RAM olarak 6 GB ve MediaTek Helio adlı işlemcinin G90 modeli kullanılmaka. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Güvenlik paketinde geçtiğimiz ay veönemli iyileştirmeler içermekte. Yüklemek için “Telefon hakkında” kısmından işlem yapabilirsiniz. Alamadım diyenler için cihazı kapat aç yapınız ve bölge değiştirerek deneyiniz.

  • Telefon kapa aç.
  • İnternet erişiminizi değiştiriniz.
  • Telefonda yer olsa dahi yer açmaya çalışınız.
  • Telefondaki tarihin doğruluğunu kontrol ediniz.

Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesine kavuştu

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.