Saldırıya uğramadan önce Wi-Fi ile iOS güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Wifi üzerinden saldırıya uğramadan önce iPhone telefon için iOS güncellemesi alınız. Apple, çıkardığı iOS sürümlerinde paket içerisinde genelde güvenlik içinde yer vermekte. Yüklemede sorun olmaması için…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple‘ nin iPhone ve diğer cihazlarında sorunsuz güncelleme için kablosuz internet bağlantısını tercih etmeniz önerilir. Şuan iOS 10 sürümleri devam ederken yakında iOS 11′ in stabil sürümü çıkması bekleniyor.

iPad, iPhone, ya da iPod Touch’ı kablosuz wifi yöntemi ya da iTunes kullanımı ile de iOS’u en güncel sürümü ne şekilde güncellemesi yapılacağı şu adımlarla incelenmektedir. iPhone, iPad ya da iPod Touch’ı iOS’u son sürüm wifi kablosuz olarak güncellemelisiniz.

iPad, iPhone, iPod Touch iOS güncellemeleri

Saldırıya uğramadan önce Wi-Fi ile iOS güncellemesi

Güncelleme aygıtınızı görememekte iseniz güncel işlem iTunes kullanımını el ile güncel işlem iTunes kullanımı ile tanımlayabilirsiniz. Güncelleme başlanmadan öncesinde iCloud’u ya da iTunes kullanımı ile aygıt yedeklemesi oluşturmanız gerekmektedir. İndir seçeneği sonrasında yükle seçeneği dokunması ile iOS’u güncel için daha da fazladan alan ihtiyacı duyduğunuzun belirtilmesi ile birtakım uygulamalar geçici olarak da kaldırılması istenmekte olan ileti görüntüsü ile sürdür seçeneğine tıklayın, iOS kalkması ile uygulama sonrasında yeniden yükleme işlemini yaparak yeniden yüklemeye devam eder. İptal seçeneğine dokunarak bir diğer aşama için de ne yapılması gerekli olduğunu öğrenmeniz mümkün olmaktadır. Güncelleme işlemi sonrasında yükle seçeneğine dokunarak diğer adıma geçin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Alternatif bir yöntem olarak ise sonra seçeneğine dokunun ve zaman dilimini kendi planınıza göre seçerek devam edin. Yani daha sonra anımsat seçeneğini de tıklayınız. Zaman dilimine göre örneğin bu gece yükle seçeneği tıklanması durumunda aygıtı mutlaka güç kaynağı takılması zorunlu olmaktadır. Aygıt direkt olarak güncelleme yapılmaktadır. İstenmesi durumunda ise parola girmeniz mümkün olmaktadır. Parola bilmemeniz durumunda ise parola yenileme işlemi yapabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.