Samsung Android 9.0 Pie güncelleme tarihi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy serisine Android Pie güncellemesini Kasım ayında yayınlayacak. İlk olarak S9 ve Note 9 modelleri alacak. Türkiye güncellemeyi biraz geç alabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ tan Pie için resmi bir açıklama geldi. Kasım 7-8 tarihlerinde geliştiriciler konferansıyla yayınlayacak. Android 9.0 Beta olarak dağıtıma açılacak. Tam sürüm ise 2019′ a kalacak.

Çoğu cihaz kullanıcısının müzdarip olduğu güncelleme desteği bazı kullanıcıları çileden çıkardı. Sürekli bir güncelleme tarihi veren Samsung’ ta bu üreticilerin başını çekiyor. Kullanıcılar yeni Android sürümü için tarih beklerken Samsung resmi açıklamasında net bir tarih verdi.

Samsung Android 9.0 Pie güncelleme tarihi

Samsung Android Pie güncellemesi geliyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Beta sürüm ilk aşamada bazı ülkelere gelecek. Sonrasında Türkiye ve genel dağıtım yapılacak. İlk olarak Galaxy Note 9 ve S9 / S9 Plus’ a gelecek. Samsung, Android 9.0′ a 8 Kasım konferansından hemen sonra start verecek.

Güncelleme Android Pie ile Experience 10 arayüzüyle gelecek. Samsung hali hazırda çoğu modeline hala Android 8.0′ ı getirmedi. Bir ara çıkan sorundan dolayı durdurma kararı almıştı.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.