Samsung Dex fiyatı belli oldu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Dex' in fiyatı belli oldu. 21 Nisan 2017' de satışa çıkması beklenen Galaxy S8 etkinliğinde tanıtımı yapılan Dex için Türkiye fiyatı açıklandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Dexin fiyatı. Galaxy S8 etkinliği esnasında tanıtımı yapılan ve Galaxy S8 telefonunu hemen hemen bir bilgisayara dönüştürmeyi başaran Samsung Dex platformunun Türkiye’ de olacak resmi fiyatı belli oldu.

Samsung Galaxy S8 ile Galaxy S8 Plus sahip olduğu Dex platformunun Türkiye’ de olacak fiyatı açıklandı.

Samsung’un teknoloji severlerin beğenisine sunduğu ve Samsung Galaxy 8’in destekleyicisi olan Samsung Dex’in Türkiye fiyatı açıklandı. Samsung Dex platformu, multimedya desteği olan bir şarj istasyonunu andıran ve esasen Galaxy S8’leri bilgisayara dönüştürebilmeyi mümkün kılan adaptör vazifesi görüyor. HDMI çıkışı, Ethernet Portu ve 2 adet bir USB girişi bulunan Dex platformu ile bilgisayarınızı yanınızda taşımanıza ihtiyaç olmadan masaüstü tecrübesini akıllı telefonda yaşamanıza olanak tanır.

Samsung Dex fiyatı

Samsung Dex fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Dex Türkiye fiyatı

Galaxy S8 Dex platformu hemen hemen Windowsa benzer bir masaüstü kullanmayı kullanıcılarına sağlamayı vaat ediyor. Adobe ve Microsoft ile yapılan anlaşmalar sonucunda Galaxy S8’de Power Point, Word, Excel ve PS Lightroom gibi yazılımlar kullanılması mümkün olabilecektir. Bütün bu özelliklere ilave olarak yeni Samsung Dex platformu ile birlikte Galaxy S8 VMware gibi sanallaştırma sağlayan teknolojilerinin kullanılması da sağlanabilecek.

Dex cihazda mevcut olan parmak izi okuyucusu ve iris tarayıcısı benzeri güvenlik önerilerinden de faydalanmayı olanak sağlıyor. Samsung Dex platformunun fiyatı en çok merak edilen konular arasında. 21 Nisan’ dan itibaren satışa sunulacak Samsung Dex’in fiyatı 599 TL. Teknoloji haberleri


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 09:54

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.