Samsung Galaxy S20 FE özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Dünya gündeminde Corona devam ederken şimdilerde sağlık dışında gelişen gelişmeler pek önem arz etmiyor. Bu haberde Galaxy S20 FE özellikleri hakkında inceleme yapacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung 2020 yılında yeni modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Galaxy Note 20 serisinden sonra Samsung’un en çok merak edilen modeli S20 FE oldu. Daha önce bu modelin tasarımına ait görseller internete sızmıştı. 

Ortaya çıkan yeni görüntüler ile Galaxy S20 FE modelinin tasarım ve donanım detayları netleşmeye başladı. Özellikle internet ortamında gezen resimlere bakıldığında telefonun bataryası ve ön kamerasının nasıl olacağına dair kesin bilgiler elde edebilmekteyiz.

Galaxy S20 FE batarya ve ön kamera özellikleri

Samsung S20 ve Galaxy Note 20 modeleirni kullanıcılarla buluşturduktan sonra bir sonraki modeli Galaxy S20 FE modelide kısa bir süre sonra bizlerle buluşturmaya hazırlanıyor. S20 FE modeli S20 modelinden biraz daha uygun olarak piyasaya çıkacaktır. Bu uygunluğu firma asıl modelin kamera özelliklerini kısarak yapmayı planlamaktadır. Galaxy S20 FE modelinin tanıtım tarihi ise net olmamakla beraber eylül ayı sonunda bizlerle buluşacağı yönünde tahminler internette gezmektedir.

Galaxy S20 FE modeli 6,5 inç super AMOLED ekran kullanırken 4500 mAh güçünde bataryası bulunacaktır. Ayrıca S20 modelinde Samsung  Sanapdragon 865 ve Exynoss 990 işlemcileri kullanacak. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çoklu kamera sistemleri yeni modellerde yaygın kullanılmaya başlayan Samsung bu modelinde de arka kısımda 3’lü kamera sistemi ile karşımıza çıkmaktadır. 12,8 ve 32 megapiksel çözünürlüğe sahip üç model bu cihaz üzerinde yer alacaktır.

Ayrıca kamera ve ekran parlaklığı ile ilgili bir çok yeniliği bünyesinde barındıracak model hakkında ilerleyen günlerde yeni bilgiler ile karşınızda olacağız.

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 06:35

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.