Samsung Galaxy S7 Edge patladı! değişim iade

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Note 7' den sonra gözde modeli Galaxy S7 edge' de patladı. Değişim olacak mı? Patlama sorunu ve sonrasında yapabileceğiniz işlemler bu haberimizde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknoloji haberleri: Samsung markasının amiral gemisi olan galaxy s serisinin son telefonu galaxy s7 yi piyasaya sürdü.

Samsung daha önce çıkardığı note 7 telefonunda kötü bir tecrübe yaşadı. Dünyanın muhtelif yerlerinde note 7 nin patlama haberleri gelmeye başladı. Note 7 nin bu patlamaları bazen kullanıcılarını zor durumda bıraktı.

Arabada bırakılan telefonun patlaması sonucu araba yanmaya başladı. Kısacası bu durum son kullanıc için maddi açıdan baya zararlı oldu diyebiliriz. Ayrıca note 7 kullanıcıları yüklü miktarda bir para ödeyerek aldıkları bu telefon modelinde bu sorun ile karşılaşınca hayel kırıklığı yaşamaya başladılar.  

Samsung Galaxy S7 Edge Patladı!

Samsung Galaxy S7 Edge patladı! değişim iade

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması bu sorunun altından kalkmak için çözüm önerileri sunarken yine talihsiz bir olay firmanın başına geldi. Galaxy S7 edge en son çıkardığı ve üst sınıf dediği bir modelinin patladığı haberi geldi. Diğer sorunu tam çözüme kavuşturamayan samsung bu haberle sarsıldı diyebiliriz.

Peki bu durum neyden kaynaklanmaktadır. Samsung telefonu patlayan kişiler neler yapabilirler. Samsung Galaxy S7 Edge patladı! değişim / iade Note 7 atlama sebebi bataryadan kaynaklandığı firma tarafından açıklandı. Büyük bir ihtimallede galaxy s7 edge telefonunda yaşanan bu sorunda bataryadan kaynaklanmıştır. Bu durumda bu sıkıntıyı yaşayan kişiler samsung servislere başvurabilirler. Daha önce note 7’ye tanıdığı hakları bu sorunla karşılaşan kişilerede tanıyacaklardır.

Peki bu haklarınız nelerdir? Galaxy S7 edge modelini aynı note 7 de olduğu gibi birebir değişim imkanı sizlere sunulabilir Yine note 7’de olduğu gibi daha sonra çıkacak yeni modellerde indirim yapılabilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.