Samsung Galaxy S7 yedek alma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung son amiral gemisinin bir önceki modeli olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde bulunan verileri Smart Switch uygulaması ile nasıl yedek alınacağına yer verdik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge kullanıcısı iseniz telefonunuzda daha sonra oluşabilecek sorunlar için telefonunuzun yedeğini almanız gerekmektedir. Peki ne gibi sorunlar yaşayabiliriz ? Telefonunuz  arıza yapabilir, format atma ihtiyacı duyabilirsiniz, yeni farklı bir cihaza verilerinizi transfer etmek isteyebilirsiniz, verilerinizi güvenli bir alanda saklamak isteyebilirsiniz gibi nedenlerden dolayı telefonunuzun yedeğini alabilirsiniz.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelinde yedek alam işlemleri için aşağıdaki adımları uygulayınız.

Samsung Galaxy S7 yedek alma

  • İlk yedekleme yöntemi Galaxy S7 telefonunuzdaki dosyalarınızı bilgisayara indirmenizdir. Bu işlemi en kolay olarak telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayınız. Bu şekilde telefonunuzda var olan dosyalarınızı görebilirsiniz. bu dosyalarınızı farklı bir cihaza veya format attığınızda yine cihazınıza geri yükleyebilirsiniz.
  • Diğer bir yöntem ise Smart Switch uygulaması ile telefonunuzdaki bilgilerinizin yedeğinin alınmasıdır.

Peki Smart Switch uygulaması ile nasıl yedek alabiliriz ? 

Samsung Galaxy S7 yedek alma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un resmi internet sitesinde yayınlanan Smart Switch uygulaması ile çok kolay bir şekilde bütün verilerinizin yedeğini alabilirsiniz.  İlk olarak bu işleme başlamadan önce samsung.com/global/download/smartswitchwin/ linkinde var olan uygulamayı indiriniz.

  • Daha sonra samsung cihazınızı USB kablosnuz ile bilgisayara bağlkayınız.
  • Smart Switch uygulamasınınçalıştırnız.
  • açılan uygulamada yer alan Backup tuşun basınız. Bu işkemden sonra telefonunuzn veri büyüklüğüne göre dosyalarınızın yedekleme süresi belirlenerek yedekleme işlemi yapılacaktır.
  • Yedeklem işlemini tamamladığınızda “Backup is complete” uyarısını göreceksin,iz gelen uyarıda yer alan “Confirm“ yazısına basınız.

Bu şekilde yedekleme işlemlerinizi tamamlamış olacaksınız.


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 12:14

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.