Samsung Galaxy S8 çalışır vaziyette olduğu gerçek görüntüleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un bu yılın muhtemelen en iyi akıllı telefonlar arasında olacak olan yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeline ait sanal menü tuşlarının dahi gözüktüğü gerçek görüntüsü sızdırıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un 2017 yılına damgasını vurmayı hedeflediği Galaxy S8‘ in gerçek görüntüleri sızdırıldı. Galaxy S8 modeline ait çalışır vaziyetteki gerçek görüntüleri sızdırıldı!

Oldukça çekişmeli geçeçek olan 2017 yılında adını sık sık duyacağımız amiral gemilerinin başında yer alan Galaxy S8 modeli, Samsung’un Note 7 faciasından sonra kaybettiği güvenlilirlik algısında tekrar yukarı doğru ivme oluşturacağa benziyor.

Yıllardır kullanıcıların çerçevesiz ekrana sahip akıllı telefon modeline yönelik beklentileri, onca haberin ardından kesinleşerek nihayet Galaxy S8 modeliyle gerçekleşecek ve bunun yanında da her iki tarafı da kavisli Edge ekran teknolojisiyle çok daha işlevsel ve kullanıcı dostu olarak S8 modelinde sunulacak. Sızdırılan yeni görüntülerde, Galaxy S8 modeli çalışır vaziyette ve oldukça net olarak görülebiliyor.

Samsung Galaxy S8

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sızdırılan görüntüdeki cihazın Galaxy S8 mi yoksa Galaxy S8+ (Galaxy S8 Plus)’mı olduğu henüz bilinmezken, çerçevesiz ekranıyla erkan / çerçeve oranı dolayısıyla kullanıcılar oldukça güzel deneyim yaşatacağını söylemek mümkün.

Galaxy S8 görüntüleri

Galaxy S8 satış tarihi ne zaman?

29 Mart tarihinde tanıtılması beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 modelinin yine Samsung’un ürettiği ve kısa süre içerisinde tanıttığı, performansıyla testleri bir bir yakacağı tahmin edilen yeni nesil Exynos 9 yongasıyla geleceği tahmin ediliyor. Satış tarihinin ise Nisan ayı içerisinde olması bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 16:01

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.