Samsung, Galaxy S8 modelinde Çin için 6GB RAM kullanacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde farklı bölgeler için 6GB RAM modeli ile satışa çıkaracak. Genel olarak 4GB RAM ile satışa çıkacak Galaxy S8, Çin için kıyak geçecek!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçenlerde yayınladığımız haberimizde Galaxy S8‘ in renk seçeneklerinden bahsetmiştik. Gümüş, Mor ve Siyah. Yeni sızan görüntülerde siyah renk seçeneğinin çok sayıda görürüsü yayınlandı.

Sızdırılan görüntülere baktığımızda, tasarım biraz daha aklımızda şekilleniyor. Kenarlar, parmak izi alıcısı arka tarafa yerleştirmiş ve fiziksel home düğmesi yok.

Bir diğer sızdırılan bilgi de Samsung, Galaxy S8 için Çin’ e özel RAM kullanacak. 

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde Çin versiyonlarında iki farklı RAM miktarı kullancak. Normalde 4GB RAM olması beklenen Galaxy S8, Çin için 6GB olarak satışa çıkacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ tanıtımını yapmadan çok sayıda sızıntı ortaya çıktı. Hem görsel hemde teknik özellikleri ile 2017 yılını meşgul etmesi bekleniyor. 🙂

Galaxy S8 ve Galaxy S8+

Galaxy S8 siyah renk seçeneği

Galaxy S8 siyah renk seçeneği

Galaxy S8 kasa renkleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S8 modelinde Çin için 6GB RAM kullanacak!

Galaxy S8 özellikleri


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2017, 01:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.