Samsung gece modu çalışmıyor sorunu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy S9 ve Note 9 modelinde gece modu çalışmıyor şeklinde şikayet bildirimleri yapılıyor. Kamera için çıkarılan güncelleme ile bu mod gelmişti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gece modu ile bazı cihazlarda ışığın yetersiz olduğu zamanlarda ya da alanlarda kameranın daha iyi çekim yapmasını sağlayan yazılım desteği.

Kısa süre önce bir güncelleme ile bazı müşterilerine gece modu özelliğini kullanıma sunan Samsung, bu yönde bazı kullanıcılarında şikayet alıyor.

Gece modu Note 9 ve Galaxy S9′ a bir kamera güncellemesi ile geldi. Ama bu modun istikrarlı bir şekilde çalışmadığını söyleyen kullanıcıları Samsung’ a gece modu başarısız şeklinde bildirimler gönderiyorlar.

Galaxy S9 ve Note 9 gece modu çalışmıyor 

Samsung gece modu, karanlık ortamlarda yani ışığın yetersiz olduğu yerlerde en iyi çekimi sağlayan yazılımsal bir özellik. Bazıları çekimden memnun değil bazılarıda sonuçtan. Kısmi olarak bazı cihazlarda tam anlamıyla işlevini gösteremeyen mod için yeni bir güncelleme bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sorun yaşayanların bazıları kendince çözüm bulmuşlar. Fotoğraf çekimini 16:9 olarak ayarların. Bu ölçeğe göre kamera MP değeri 9.1 olacak. 

Samsung’ un açıklama yapmamasına biz yeni bir güncelleme ile cevap vereceğini düşünüyoruz. Google’ un gece modu haberini incelemek ister misiniz?

Samsung gece modu çalışmıyor sorunu


Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 13:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir