Samsung katlanabilir telefon sınırlı sayıda

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Flexpai katlanabilir telefondan sonra şimdide Samsung katlanabilir cep telefonu yakında satışa çıkacak. Yeni modelin sınırlı sayıda üretileceği belirtildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil teknoloji haberlerinde son günlerde sıkca duyduğumuz katlanabilir cep telefonunda Samsung, resmen açıklama yaparak satışa çıkaracağını açıkladı. Ama yeni gelen açıklamaya göre de sınırlı sayıda üretimi olacak.

Gecen hafta ortaya çıkarılan katlanabilir telefon, geliştiriciler konferansında ön izlemesini yapan Samsung tarafından tanıtıldı. Yeni modelde kullanılacak “Infinity Flex Display” büyük ihtimal 2019 ilk çeyreğinde üretimi yapılacak.

Katlanabilir modelin tanıtımda ilk etapta bir milyon olarak üretileceği açıklanmış ve daha sonra ilk üretimde az sayıda olacağı kararı alınmış.

Samsung katlanabilir telefon sınırlı sayıda

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Katlanabilir telefon ne zaman satışa çıkacak?

2019 Yılı içerisinde tahmini ilk çeyrekte beklenen yeni model ile Samsung önemli bir adım atacak. Flexpai’ dan sonra benzer şekilde modeller çıkaracaklarını açıklayan rakiplerinden önce Samsung elini çabuk tutarak ilk olmaya çalışıyor.

Flexpai’ in katlanabilir telefonu kısa önce tanıtıldı. Satış fiyatı 1300 dolar olarak duyurulan ilk katlanabilir modelde Snap. 8150 işlemci kullanıldı. Samsung katlanabilir telefon fiyatı tahmini 1500 – 2000 dolar arasında olabilir.


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 12:01

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir