Samsung ne malı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung ne malıdır Çin mi diyen kullanıcı sayısı az değil. Bu kanının en büyük nedeni çoğu ürünlerin Çin' de üretilmesinde yatmakta. Ama Samsung farklı bir ülkenin markası. Peki Samsung ne demek?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung nedir? Samsung, Türkçe anlamı 3 yıldız demek. Korece “삼성 그룹” 1938′ de Güney Kore’ de Chul tarafından kurulmuş olan şirketi bazıları Çin menşeyli zannetmekte. 

Samsung, dünyanın en ünlü markalarından biri. Ürettiği televizyon, cep telefonu, akıllı cihazlar, buzdolabı / bulaşık makinası yani kısaca beyaz eşya, ses sistemleri ve genel elektronik cihazda önemli satış payına sahip. Kaliteli ürünleriyle Türkiye’ de de önemli bir paya sahip.

Samsung hangi ülkenin markası? Samsung ne malı diyenler! Çin malı ürünleriyle karıştırılan Samsung ürünleri G.Kore’ de üretilmekte. Çin ürünleri genelde kalitesiz olarak algılanmakta. Ama işin boyutu görüldüğü gibi değil. Önemli markalarda Çin’ de üretilmekte. Çin ucuz işçiliğin yeri olarak görülmekte. Parasına göre kaliteli ürünler çıkmakta. 1. Kalite, 2. kalite veya 3. kalite diyerek adlandırılmakta.

Samsung ne malı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung markası

Önemli bir marka değerine sahip olan şirketin özellikle akıllı telefon üretiminde önemli rol oynamakta. Mobil teknolojiyi şekillendiren Samsung verdiği garanti ve servis ağıylada ürünlerinin arkasında durmakta. 

Samsung’ un önemli ürünlerinden biri olan telefon modelleri dünyada en çok satan markalardan biri. En önemli rakibi ise Apple. Ara ara Apple ile atışmaları sanki danışıklı bir dövüş gibi durmakta.


Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 10:14

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.