Samsung' tan önemli Galaxy A9 güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy A9 modeli güncelleme alarak kullanıcılarını şaşırttı. Malum bazı modeller için hala önemli görülen güncellemeleri çok geç vermesi büyük tepkileri doğurmuştu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, telefon üreticileri arasında cihazına en çok sıklıkla güncelleme veren markalardan bir tanesidir. Bunun amacı, yayınlanan Android sisteminde meydana gelen aksaklıklara anında müdahale edilmesi ve kullanıcıların kullanım rahatlığını arttırmaktır. Hemen yeni piyasaya çıkan modellerde bile güncelleme çıkartılması, acaba Samsung markasının telefonlara gerekli özeni gösterip göstermediği hakkında bir soru işareti yaratmaktadır. Fakat böyle bir soru işareti doğru olmayacaktır. Çünkü Samsung, aslında tüketici ve kullanıcı dostu bir markadır.

Samsung Galaxy A9 güncellemesi 

Samsung, orta seviye kullanıcıları için ürettiği Samsung Galaxy A9 modelini geçen aylarda piyasaya çıkarttı. Bu sayede kullanıcılar arasında fotoğraf çekmeye meraklı olanlar için çok doğru bir tercih olduğunu kanıtlamış oldu. Diğer firmaların kamera açılarına göre daha geniş bir kamera açısına sahip olan Samsung Galaxy A9, aynı zamanda optik yakınlaştırma sağlayacak bir derinliğe sahiptir. Ana kamera sayesinde, Samsung Galaxy A9 fotoğrafçılık özelliğine çok farklı bir boyut kazandırmıştır.

Samsung' tan önemli Galaxy A9 güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A9 güncellemesinin detayları

Samsung Galaxy A9 modeli, ilk güncellemesini alarak, güvenlik açısından çok daha iyi bir noktaya gelmiştir. Kameralar için kullanılan modlarla alakalı da yeni bir güncelleme sağlanmış, böylece resim kalitesinde gözle görülür bir iyileştirme sağlanmıştır. Detaylara bakılacak olursa, kullanıcı dostu olan Samsung Galaxy A9 modeli için, daha efektif bir duvar kağıdı kullanımı ve ekran görüntüsü sistemi geliştirilmiştir.


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 17:33

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.