Samsung' un gözde modeli Galaxy S8' den 5 güzel özellik

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un en gözde modelinden 5 güzel özelliğe yer verdik. Bunlardan mavi ışık, klasör güvenliği, çoklu pencere özelliği ve parmak izi sensörü detayları yazımızda…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung en gözde modelini tanıtırken özelliklerine de yer verdi. Galaxy harikası olarak göze çarpan S8, hızlı bir tanıtım sürecine girdi. Yepyeni özellik ve tasarımıyla dikkat çeken telefon özelliklerini gündeme getirdi. Hayatı güzelleştirme ve büyük ilgi gören 5 özellik kullanıcıları memnun etti. Samsung’un serisi oldukça tasarımlı bir yapı sağlıyor. İlgi çekici şıklığı telefonun özelliklerine de yansıyor.

Samsung tasarımı özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni tanıtımı ile dikkatleri üzerine toplayan telefonun, özelliklerini tanıtıyoruz.

Samsung 5 yeni tasarım özelliği

Samsung' un gözde modeli Galaxy S8' den 5 güzel özellik

1. Mavi ışık filtre uygulaması
Filtre kullanımı olarak, mavi filtreli ışık özelliği Samsung’un en gözde özellikleri arasında yer alıyor. Mavi ışık göz için olumsuz etkilere sebep olabilir. Buna rağmen telefonda bulunan mavi ışık teknolojisinile diğer tüm ayrıntılardan farklı bir yapı ortaya koyuyor. Filtre ayarlanabilir özelliği ile dikkat çekiyor. Mavi ışık ayarı yapılarak istenilen zaman kullanma imkanı tanındı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2. Edge paneli kullanın
Samsun’gun gözdesi S8 Edge paneli ile ortaya çıkıyor. Dayanıklı özelliğe sahip olan panel oldukça kullanışlı ve görsel yapıya sahiptir. Panele kolay bir şekilde kaydırma yaparak ulaşılabiliyor. Gelişmiş özellikleri ile özelleştirilebilir bir yapı mekanizması ortaya koyan panel erişimi ile telefonu öne çıkarıyor.

3. Klasör güvenliği
Seri güvenli klasör özelliğini yansıtırken izle bir ilgi görüyor. Klasörlerin güvenliği için parmak izi uygulaması kullanıyor. Klasörler parmak izi ile açılıyor. İkon saklama özelliği de sunuyor. Dosya ve uygulamalara ulaşma sadece sizin isteğinize bağlı kalıyor.

4. Çok fazla pencere bir arada
Galaxy S8 kullanışlı yapısını ortaya seren çoklu pencere çizgisi ile keyifli bir kullanım sağlıyor. Çok fazla pencere bir arada kullanılabiliyor. Keyifli olan bu kullanımları aynı anda farklı pencerelerden kullanımlar sağlanıyor.

5. Parmak izi sensörü
Galaxy kullanımında dikkat çeken parmak sensörü cihazın çarpıcı özellikleri tadında yerini alıyor. Araç ve bildirim çubuğunu açmak için bu sensör kaydırılıyor.
 


Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 12:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak