Samsung yapay insan NEON nedir?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un yapay insan projesi NEON hayata giriyor olabilir. Ocak 2020 ile tanıtılacak olan yeni teknoloji çoğu alanı ilgilendiriyor. Duygusal olarak yeni bir asistan çıkabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Popüler teknoloji devi Samsung, yeni geliştirdiği bir teknolojiyi duyurdu. Teknoloji dünyasına yeni soluk getirecek bir proje ile karşımıza çıktı. Şirket, mobil teknolojisinin yanına birde yapay insanla çıkmaya hazırlanıyor. “Samsung yapay insan NEON” geliyor!

NEON, Samsung’ un yapay insan projesine verilen ad. Gelecek yılın ilk ayında tanıtılacak olan bu proje yeni teknolojilere ışık tutmasu bekleniyor.

Sanal asistan yanlış hatırlamıyorsak 2 yıl önce tanıtılmıştı. İlk kullanılan telefonlar tabi Samsung olmuştu. Şirket bu projeyi sadece mobil ile kısıtlı tutması ve çoğu elektronik aletler için çalışmalarını sürdürdü. Bu proje ile sık gündeme gelen Samsung, şimdide yapay insanla karşımıza çıkıyor.

Yapay zekayı daha donanımlı hale dönüştürmek isteyen şirketin önemli projeleri olacağını herkes gibi sizde düşünüyorsunuzdur. Her ne kadar çok sayıda kişinin bu şekillerdeki projelere temkinli baksa da şirketler rekabet gereği bu alanda gerei kalmak istemeyeceklerdir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, 2020 CES fuarına hazırlanıyor ve bir aksilik olmazsa NEON’ u tanıtacak. Yeni projeda asistan daha duygusal olması hedefleniyor. Ek olara Samsung’ un, Bixby ile bu projenin tamamen bağımsız olduğunu vurgulayan söylemleri var.

Fuar Ocak ayında başlayacak ve önemli gelişmeler yaşanacağı bekleniyor.

Samsung yapay insan NEON nedir?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.