Snapchat durduruldu nedir?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat durduruldu hatası nedir ve nasıl çözülür? Hatanın ana kaynağını bulmak için bazı denemeler yapmak gerekiyor. Hesap, uygulama veya telefon kaynaklı olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Günümüzün popüler olan uygulamalarından biri snapchat, iOS ve Android için bir mesajlaşma uygulamasıdır. Türkiye’ de aşırı bir kullanıcı sayısına ulaşmamış olsa da bilinen önemli uygulamalardandır. Filtreli ve güzel görünümlü fotoğraflar çekmeniz de mümkün. Ancak tüm uygulamalarda olduğu gibi snapchat uygulamasında da birçok hata ile karşılaşmanız olasıdır.

Snapchat durduruldu, son zamanlarda Snatchat’ta “Snapcat uygulaması durduruldu” hatası ile kullanıcılar sıklıkla karşılaşılmakta. Çoğunlukla cihazın yazılımında veya o gün için çıkan bir sorun kaynaklı durumlarda uygulamanın işlevsizliğine neden olur. Kullanıcılar hatanın çözümü için hangi yollarını yapmaları gerektiğini araştırmakta.

Snapchat durduruldu hatası için ilk önerimiz cihazın kapatılması. Sonrasında devam ediyorsa ön bellek silinmesi ve sonrasında oturum çıkış girişi. 

Snapchat durduruldu hatasının çözümü

Snapchat uygulamasın karşınıza çıkan hatanın çözümü için birkaç yöntem bulunuyor. İlk olarak deneyebileceğiniz oldukça kolay bir yöntem mevcut.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • İlk olarak telefonunuzda ‘ayarlar’ bölümüne girin. Ardından uygulama bölümünden “snapchat” yazan bölüme girin. Daha sonra karşınıza çıkan yeni ekrandan “Verileri Temizle” butonuna tıklayın. Son olarak “Önbelleği Temizle” butonuna basarsanız sorunu büyük bir ihtimal ile çözmüş olacaksanız.

Yapacağınız bu işlemden sonra problem çözülmezse deneyebileceğiniz farklı bir yöntem daha mevcuttur.

  • Problemi çözebilmek için Play Store’dan uygulamayı kaldırıp tekrar indirmelisiniz. Uygulamayı kaldırdıktan sonra ilk olarak yaptığınız bilgileriniz güncel kalacaktır. Bu konuda endişelenmenize gerek yoktur.

Durduruldu hatası hala devam ediyor mu?

  • Başka cihazda deneyin duruma göre cihaz fabrika ayarına döndürme
  • Yazılım güncelleme veya uygulama
  • Eski bir Snapchat uygulamasını kullanma

Snapchat durduruldu nedir?


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019, 16:43

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak