Snapchat hesap silme

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Snapchat hesap silme, kullanıcılarının rahatsız olduğu durumlar için hesap kapatma yani iptal etmek için hangi adımları takip edeceklerine yer verdiğimiz haberimize yazınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat hesap silme! Snapchat sosyal medya aracında bulunan hesabınızı kullanmadığınız için veya paylaştıklarınız sizleri artık rahatsız ettiği için kaldırmak istediğiniz de aşağıdaki başlığımız altında bulunan adımları takip ederek hesap kapatma yani iptal edebilirsiniz.

Snapchat sisteminde aslına bakarsanız hesabınızı iptal etmeniz çokda zor değildir. Sadece doğru adımları takip etmeniz gereklidir. Ancak bu işlemlere başlamadan önce bir hatırlatmada bulunan Snapchat hesabınızı mobil telefon üzerinden uygulama ile iptal edemezsiniz, bunun için web tarayıcısı ile hesabınıza giriş yapmanız gereklidir. Ayrıca Snapchat sizlere sonradan fikrinizi değiştirme ihtimaline göre bir aylık süre vermektedir.

Hesap silme işlemini yapmadan önce verilerin yedeğini indirebiirsiniz. Hesap kapatma işlemi gerçekleştiğinde artık geri dönüşü olmayacak.

Snapchat hesap silme adımları

  • İlk önce burayı accounts.snapchat.com/accounts/delete_account kopyalayıp bilgisayardan tarayıcıya yapıştırarak giriniz.
  • Snapchat hesabını silmek için eminseniz, kullanıcı adı ve de şifreyi yazın
  • Giriş yapıp devam et’ e dokunun
  • İşlem tamam ise 30 gün sonra hesabınız silinmiş olacak

Snapchat hesabının silinmesini istemiyorum diyorsanız o zaman verilen gün dolmadan hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat hesap silmeSnapchat hesap kapatma alternatifi

Snapchat hesap kapatma alternatifi

Snapchat hesap kapatma! Bu hatırlatmalardan sonra şimdi işlemlerimize başlayalım;

  • İlk olarak Snapchat hesabınıza giriş yapmanız gereklidir. Bunun için bilgisayarınızda bulunan herhangi bir web tarayıcısından Snapchat hesabınıza giriş yapınız. Eğer bilgisayarınız yoksa mobil üzerinden herhangi bir tarayıcı ile hesabınızı açınız. Unutmayın Snapchat uygulamasından değil mobil tarayıcıdan açacaksınız. Snapchat sitesine ulaştığınızda kullanıcı adınız ve şifreniz ile birlikte hesabınızı açınız. Eğer şifrenizi unuttuysanız alt kısımda bulunan Parolanızı mı Unuttunuz yazısına tıklayarak mail adresinize gönderilen bağlantı linki ile şifrenizi yeniden belirleyiniz. Yalnız şunu unutmayın buradan girmiş olduğun Snapchat hesabı ile paylaşım yapamazsınız sadece hesabınızı silebilirsiniz.
  • Kullanıcı adınızı unuttuysanız eğer bu bilgileri Snapchat uygulaması üzerinden alabilirsiniz. Uygulamaya girdiğinizde ekranın en üst kısmında bulunan hayalet simgesine tıkladığınızda gerçek isminizin hemen altında Snapchat kullanıcı adınızda görünecektir. Daha sonra giriş bilgilerini girerek alt kısımda yer alan kod bilgilerini de girdikten sonra Giriş Yap tuşuna basınız.
  • Bir sonraki aşamada ise Snapchat sizden hesabınızı silme konusunda karar vermenizi isteyecektir. Snapchat fikrinizi değiştirme ihtimaline karşı sizlere zaman vermektedir. Kararınızı sonradan değiştirme ihtimaline göre 30 gün bir zaman diliminiz bulunmaktadır. Bu aşamada tama dediğinizde Snapchat sizden tekrar kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmenizi isteyecektir. Bilgileri girdikten sonra devam et tuşuna basınız.
  • Artık hesabınız devre dışı bırakıldı. Snapchat sistemi kayıtlı e-posta adresinize sonradan fikrinizi değiştirme ihtimalinden dolayı 30 gün boyunca hesabınızın silinmeyeceğini belirten mail göndermektedir.
  • Eğer bu 30 gün içerisinde hesabınızı tekrardan açmak istediğinizde tekrardan Snapchat hesabınıza girerek bilgilerinizi girip oturum aç dediğinizde e-posta adresinize onay linki gönderilmektedir. Bu linki onayladığınızda Snapchat hesabınız tekrar açılacaktır.

Snapchat hesap silme


Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2019, 16:10

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir