Snapchat şifremi unuttum sıfırlama nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat şifremi unuttum e-posta şifresini hatırlamıyorum ve eski telefon numarası da kapalı. Bazende telefon numarasını değiştirdim diyenlerde oluyor. İşte şifre sıfırlama.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çeşitli uygulamalardan birisi olan Snapchat uygulaması, bulundurduğu efektlerle birçok kullanıcıya sahip. Uygulamayı kullanmak için telefona indirmek ve üye olmak yeterli oluyor. Ardından belirlenen kullanıcı adı ve şifreyle istenildiği zaman uygulamaya girilebiliyor ve içerisindeki özellikler kullanılabiliyor.

Snapchat uygulamasını kullanan kişiler bazı zamanlarda şifrelerini unutabiliyor ve giriş yapmakta zorlanabiliyor. Ancak şifresini unutan kişiler birkaç yol sayesinde kolayca şifrelerini yenileyebilir ve giriş yapabilirler.

Snapchat şifre sıfırlama yapamayanlar Snapchat iletişim makaledeki adımları uygulamalarını öneririz.

Snapchat e-posta ile şifre sıfırlama ve Snapchat telefonla şifre sıfırlama seçeneğinden biri ile işlem yapınız. Eğer hiç birine erişiminiz bulunmuyorsa o zaman sorun bildiriminde bulunabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat şifre yenileme

Snapchat uygulamasını kullanan fakat şifresini unutan kişiler yeni bir şifre için şu adımları izlemeliler;

1) İlk olarak uygulamanın giriş ekranına gelinmeli ve kullanıcı adı veya e-posta adresi girilmelidir.

2) Daha sonra giriş ekranının alt kısmında yer alan “şifreni mi unuttun” seçeneğine tıklanır.

3) Şifremi unuttum seçeneğine tıklandığı takdirde yeni bir sayfa ekrana gelecektir. Bu sayfada kişilerden e-posta adresi istenir.

4) Yazılan e-posta adresine bir şifre yenileme linki gider.

5) Bu linke tıklanarak şifre yenilemesi yapılabilir.

6) Ancak uygulamaya e-posta ile kayıt olunmadıysa telefon numarası seçeneğine tıklanır.

7) Telefon seçeneği telefona bir kod gönderecektir. Bu kod istenen boşluğa girilir.

8) Kodun girilmesinin ardından yeni şifre seçeneği ortaya çıkar ve buradan yeni bir şifre kurulur. İstenildiği zaman bu şifreyle giriş yapılabilir.

Bizde aşağıda resimli olarak şifreyi unutanlar için teker teker seçenekleri gösterdik. Snapchat 6 haneli doğrulama kodu telefona veya e-postaya nasıl gelir hadi inceleyelim.

Snapchat şifremi unuttum sıfırlama nasıl yapılırSnapchat şifre yenilemeSnapchat şifre sıfırlamaSnapchat telefonla şifre sıfırlamaSnapchat e-posta şifre yenileme

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak