Sony Xperia 1 II gürültü önleyici kulak hediyesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Ön sipariş fiyatı açıklanan Sony' nin yeni bir telefon modeli Xperia 1 II, ilgiyi gürültü önleyici kulak' a çevrilmesinden dolayı hediyeyi kılıfa döndürdü.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Japon malı Sony’ den üzücü bir haber geldi. Sony Xperia 1 II yanında gelen gürültü önleyici kulak yerine “Style Cover View XQZ CVAT” kılıf hediye edilecek. Ülkemizde de kulaklık nedeniyle büyük ilgi görmeye başaran modelin, kulaklık konusundaki ani kararının nedeni yeni model yerin kulaklığın ön plana çıkması. 

2 Haftalık ön sipariş süresinde baya bir sipariş alan şirket, bunun nedenin yanına gelen ürün olduğunu anlamış ve çıkardığı telefonuna güvendiğini göstermek amaçlı böyle bir değişim kararı aldığı söyleniyor.   

Hediyeler değişti ve sipariş vermek isteyenleri üzdü. Tabi kılıfta satışa çıktığında ilgiyi üzerine çekmişti ama kulaklık kadar değil.

OLED ekranlı Sony Xperia 1 II fiyatı 1199 euro ve hediye kılıfı da 60 Euro civarında olduğunu belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony Xperia 1 II özelliklerini inceleyelim

  • İşlemcisinde 8 çekirdekli Snap. 865 kullanıldı. Bir çekirdeğinde GHz 2.84 ve diğerlerinde ise 2.40 GHz. (Düşük tüketimli)
  • Depolaması 256 ve RAM 8 GB.
  • Ekranda 6.5 HDR OLED (4K)
  • Kamerada 3 tanesinde 12 MP ve bir tanesinde 8 MP yer alıyor. Önde 8 ve 1080p video çözünürlüğe sahip.

Sony Xperia 1 II gürültü önleyici kulak hediyesi


Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 21:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak