Sony Xperia XZ2 Android 9.0 güncellemesini aldı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Sony Xperia XZ2 Android Pie güncellemesini yayınladı. Türkiye kullanıcıları ara ara yazılım güncellemesini kontrol edebilir. Android 9.0 indirmek için ayarlara bakmanız yeterli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony, bir kaç ay içerisinde çok sayıda Xperia modeli için Android Pie sürümünü güncellemeye açacak.

Sony, Android 9.0 ilk olarak Xperia XZ3 modelinde kullandı. Satışa çıkarken Android 9.0 ile sunuldu. Sonra XZ2 Premium için yayınlayacağı bekleniyordu. Beklenen olmadı ve Xperia XZ2′ ye güncelleme geldi.

Xperia XZ2 özelliklerine bir bakalım. İşlemcisi 845 Snapdragon, RAM 4GB, bataryası 3180 mAh, ekrano 5,7 inç Full HD+ ve HDR 1080 x 2160, arka kamerası 19 MP ve ön ise 5 MP, 4K  HDR kaydı ve yine suya dayanıklı yapısına sahip.

Sony Xperia XZ2 Android 9.0 güncellemesini aldı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xperia XZ2 Android Pie güncellemesi

Sony Xperia XZ2 Android 9.0 güncellemesi 1 GB civarı dosya boyutuna sahip. Android Pie indirmek için ayarlara girip yazılım güncellemesini kontrol ediniz.

Android Pie alacak diğer modellerse Xperia XZ1, Compact, XZ Premium, XA2, Plus ve XA2 Ultra.


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2018, 00:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak