Sony Xperia XZ2 Premium Android Pie güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sony Xperia XZ2 Premium modeli Android 9.0 güncellemesi aldı. 1-2 Hafta önce güncelleme almaya başlayan XZ2 Premium modelinden sonra sıra XZ2, Compact ve XZ3' ye gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android, işletim sistemi olarak kullanıldığı telefonlara belirli aralıklarda güncellemeler getirir. Akıllı telefonun sahip olduğu özelliklerde meydana gelen aksaklıklar, güvenlik duvarı eksiklikleri ve daha yeni teknolojilerin kullanıcılara iletilmesi; bu güncellemelerin amaçlarından ve nedenlerinden sadece birkaç tanesidir. Android işletim sistemi, bu sayede kullanıcıların her zaman altyapıdan memnun kalmalarını ve sorunsuz bir şekilde işlem gerçekleştirmelerini sağlamaktadır.

Android Pie güncellemesini Sony bir çok telefon modeline getiriyor. Bazı üreticiler hala eski sürümlerin dahi desteğini sunmazken yazılım desteğinin önemi git gide artıyor.

Xperia XZ2 Premium Android 9.0 güncellemesi

Sony Xperia XZ2 Premium için gelen güncellemeyi alan modeller: Sony Mobile, Android altyapısını kullanan en ünlü firmalardan bir tanesidir. Bu yüzden de Kasım ayının ortasından sonra yeni bir Android Pie güncellemesini, Sony Xperia XZ2 Premium modeli üzerinden servis etmiştir. Yeni güncelleme sayesinde, Sony Xperia XZ2 Premium modeline eklenecek güvenlik yamaları; çok daha güvenli bir altyapının temellerini atmaktadır. Bu güncelleme aynı zamanda Sony Xperia XZ2, XZ3 ve ZX 2 Compact modellerine de sunulacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony Xperia XZ2 Premium Android Pie güncellemesi

Sony Xperia XZ2 Premium güncelleme detayları: Sony Xperia XZ2 Premium modelinin kullanıcıları, Android Pie güncellemesini telefonlarına yükledikten sonra, çok yeni ve kullanışlı bir kamera arayüzüne sahip olacaktır. Aynı zamanda güncelleme ile birlikte uygulamalar arasındaki geçişin daha esnek olduğu görülmektedir. Sony Xperia XZ2 Premium modeline gelen Android Pie güncellemesinin en etkileyici yanlarından bir tanesi ise telefonun kullanımının artık daha estetik ve daha şık bir tasarım haline dönüşmesi olmuştur.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.