Exxen hesap nasıl silinir silemiyorum

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Exxen hesap nasıl kapatılır şeklinde sorulara birde hesabı kapatamıyorum şikayetleri yapılıyor. Esasında işlemler çok basit ve bir püf noktasını size ileteceğim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Exxen hesap silinmiyor sorunu bazılarına göre kasıtlı olarak yapılmış bir tuzak olarak görülmekte. Hesap iptali butonu olmadığını söyleyenlerin dışında zorlaştırıldı diyenlerde var. Bir başka şikayette 7 gün ücretsiz kullanımın dolmasının sağlandığı yöntemler olarak görülebiliyor.

Exxen üyelik iptalini zorlaştıran bir sistem şu an için var mı bilemiyoruz ama test amaçlı kontrol edeceğiz. Hesap kapatma engeli uygulayan bir sistem varsa şikayetlerinizi Cimer kanalı üzerinden iletmenizi öneriyoruz. Artı BTK işinize yarayabilir.

Şikayet kaydını açanlara şirketin verdiği geri dönüş mesajı klasik bir not şeklinde olmuş. Teknik ekibin gerekli incelemeleri yaptığı söyleniyor.

Evet bizde bir test edelim dedik ve ücretsiz aboneliği başlattık. Sonra “Abonelik iptali” için gerekli adımları resimli anlatımla sizlere hazırladık. Anladığımız kadarı ile iptal işlemini uygulama üzerinden yapmaya çalışanlarda sorun çıkıyor. Yani tarayıcı (Chrome / Safari) kullanarak yapabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Web sitesine (exxen.com/tr) giriniz.
  2. Üst köşedeki adınıza tıklayınız ve “Hesap ve ayarlar” alanına geçiniz.
  3. Abonelik bilgilerinde yer alan “Aboneliğimi iptal et” yazısına tıklayın.  
  4. Şifrenizi girmeniz istenecek ve sonrasında iptal için onay vermeniz beklenecek.

Açıklama da aboneliğin son günü .. .. 2021 tarihine kadar içeriklere erişebileceğiniz ve ödeme alınmayacağı yazılı bir metini göreceksiniz. Bu işlemi 7 gün dolmadan önce yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde kredi kartından para kesilecektir.

Önemli öneri: Üye olurken kesinlikle sanal kartınızı kullanınız ve sadece bedava kullanım yapmak istiyorsanız o zamanda ister kartı kullanıma kapatırsınız veya üyeliğinizi iptal ederek kullanmaya devam edersiniz. 

Exxen hesap nasıl silinir silemiyorumExxen hesap silme resimli anlatım

İptal ettikten sonra ilerleyen zamanlarda tekrar kullanmak isterseniz, aktif etmek için panel girişinde bulunarak gerekli alanlara onay vererek ücretli kullanıma başlayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Exxen hesabımı silemiyorum

Kapatma işlemi olmuyor diyenlerin çoğunun mobil uygulamadan işlem yaptığını düşünüyoruz. Halbuki en kolayı bilgisayar kullanılarak yapılandır.

  1. Uygulamada problem çıkması olasılığı için tarayıcı ve PC kullanılabilir.
  2. Çok defa bir şeyin yapılması sonucu engel getirilebiliyor. Bir gün sonrasında veya aşağıdakileri deneyiniz.
  3. WiFi kullananların modemini kapatmaları ve cihaz olasılığı için başka cihazdan test edilmesini öneriyoruz.
  4. Profilinizi çıkışa atıp tekrardan giriniz veya gizli pencere üzerinden yapınız.

Her ne kadar uğraştıysanız bir türlü hesap silinmiyor ise, o zaman platformla iletişime geçiniz. (Yardim-exxen.ortusdesk.com bağlantısındaki canlı sohbet alanından ve 0850 olan numarası 241 8148′ den yardım isteyiniz. Ayrı yazmamızın nedeni direk basıp aramaya geçmemesi için.


Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2021, 14:31

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.