Hi-Level TV kurulum ücreti şikayeti

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Hi-Level televizyon kurulumu için ücret istiyorlar ya da para istiyorlar diye yazan çok yüzlerce şikayetle karşılaşabilirsiniz. İlk kurulum ücretli mi diyenler için evet.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

A101 Hi-level TV alıpta ilk kurulum ücreti alıyorlar diyen çok sayıda kullanıcıyla karşılaşılıyor. Vestel TV ücretsiz ama Hi-Level’ den neden ücret alınıyor diyenler için aydınlatma amaçlı Hi-Level ne malı haberimizi okumanızı öneriyoruz. Türkiye genelinde son 3-4 yıldır baya bir satış başarısını elde eden bu markanın en büyük sorunu kurulum ücreti oluyor. 🙂

Vestel ve çok sayıda bilinen markalarda kurulum ücretsiz yapılmakta. Örnek biz Samsung’ da ve Philips ürünlerinde ücret alındığını görmedik. Tabi özel kurulum işlemleri için tüm markalar para almakta. Parasız pek yapanla karşılaşmadık. Örnek duvara montaj yapılacaksa kesinlikle ücret alacaklardır. Bazıları 50 TL ile 100 TL arasında ücret aldığını duyuyoruz.

Hi-Level TV kurulum ücret şikayeti

Durumdan memnun değilseniz nereye şikayet ederseniz edin pek olumlu bir sonuç getireceğiniz düşünmüyoruz. Tüketici Hakem Heyetine vereceğini söyleyenlerde oluyor. 

Gördüğümüz ücret tutarları 60 TL, 70 TL ve 80 TL sık yazanlar oluyor. Sıfır televizyon kurulumunda ücret alınır mı ve Sunny servisinden geldiler yapılan işlemin ekstra olarak yapıldığı söyleniyor diyenler oluyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hi-Level servis kurulumu yapılmazsa garanti dışı mı sayılır?

Serviste kurulum yapılmazsa garanti kapsamından çıkar bilgisi bulunuyor. Normalde kurulacak pek bir şey yok ama bu garanti dışı kalma muhabbetinden dolayı çoğu şikayetci. 

Arkadaşlar bu durumdan rahatsız olanlar için boşuna gelen servis personeliyle tartışmayınız. Marka sorumlusunun bu yerlerle yaptığı anlaşma bu şekilde olmakta.

A101 şikayet etmek için nereyi aramalıyım diyenler için Hi-Level müşteri hizmetleri yazısına bakılabilir.

Hi-Level TV kurulum ücreti şikayeti

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu marka kaliteli mi diyenler içinde kısa bir açıklama yapmayı düşündük. Çevremizde kullananlardan gördüğümüz kadarıyla parasına göre memnuniyet söz konusu. Tabi çoğu renk kalitesi, ekran kalitesi, HZ (Yenileme hızı), işlemci detayı ve daha nicesi için pek önemli bir detay olmayabiliyor.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2020, 04:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.