Netflix' e bağlanılamıyor. Lütfen yeniden deneyin

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Netflix bağlanılamıyor hatası alanların karşısına öneri olarak "Lütfen yeniden deneyin" ekranı çıkmakta. Bizdeki gibi bir durumsa ne yaparsanız yapın aynı yer gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix’ e bağlanılamıyor, yayın sırasında bağlantının yapılamadığını bildiren ve yanında hata kodlarının çıktığı uyarı metni. Bizim karşımıza çıkmasında ise, parola değiştirdikten sonra kullandığımız televizyondan gerekli düzenlemeyi yapmadığımızdan kaynaklıydı. Daha önce oturum açıldığından profil kilidi ekranında direk şifre yanlışmış gibi bir bildirim ekrana gelmediğinde o an için farkında değildik.

Kısa süre önce benzeri bir sorunla karşılaştık ve onda ise WiFi ağında kopma olduğundan dolayı anlık diyebileceğimiz bir durum olmuştu. Uzun sürdiğinde kapat aç yapılması yeterli oluyor.

Başlıkta yazdığımız problemin olası çıkış nedenlerini ve sonrasında ne gibi işlemlerin uygulanması gerektiğinden bahsedeceğiz.

Netflix bağlanılamıyor hatası alanların bakması gereken yerler

  1. Kablosuz bağlantının olduğundan emin olun ve internet açılıyor mu bakılması gerekiyor.
  2. Parola değişiminde bulundunuz mu? (Kullandığınız tüm cihazlardan yeni parolanın girilmesi gerekiyor. Belki oturumdan çıkarak yapılması gerekiyor)
  3. Ortak kullanımlardan dolayı çıkma olasılığının bakılması. (Tek kullanıcıysanız ve cihazlarınızda kullanım yoksa giriş bilgilerini değiştiriniz)
  4. Modemin ve uyarı alınan cihazın fişini çıkarıp takınız.
  5. Sorabileceğiniz bir kullanıcı varsa arayınız. Genel / Kısmı varsa sosyal medyada yazanlar olabilir.

Kullanılan ürünle alakalı olma durumlarında yapılacaklar:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android / Smart TV / telefonda kullananların güncellemelerin yapıldığından emin olsun. Hem cihaz hem uygulamanın. Olur da yenilenen versiyondan sonra çıkmışsa o zaman öncekilerden biriyle test edilsin.

  • Ayarlardan uygulama alanında “Netflix” dokunun ve içerisinde bulunan tüm seçeneklerin denenmesi yarar sağlayabilir. Birde tarihin yanlış olmasından ve yer yetersizliği çalışma sırasında aksaklık çıkarabilir.

media 638


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2021, 22:43

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.