TikTok video indirme uygulaması downloader

Andronova
Yazar Andronova 5 Minimum Okuma

Telefonda TikTok video indirme programı olmadan iPhone' dan örnek olarak resimli şekilde anlattık. Artı internetten filigransız indirme sitelerini önerdik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tik Tok’ un kendi uygulama özelliğinde başlıkta yer alan işlemin kullanılabildiğini biliyor muydunuz? Çoğu kullanıcının bilmeden video indirme programı kullandığına şahit oluyoruz. Halbuki tiktok uygulaamsının kendi özelliğinde bu seçeneğin olduğunu söyleyelim. Tabi bazılarının daha geniş kullanım için tercih ettiğini düşünüyoruz. 

Telif hakkında kısa bir uyarımız olacak. Telif durumu olmayan videoların indirilmesinde bir sorun arz etmiyor. Ama telifli videolar için yaptırımlar söz konusu olduğunu belirtelim.

TikTok filigransız video nasıl indirilir?

Video indirme programları kullanmanıza gerek olmadan çok kolay bu işlemi yapabilirsiniz. Kullanılan bazı uygulamaların cihazda uyumsuzluk veya kendiliğinden açılan reklamların çıkmasına neden olabiliyor. Bunların bazılarının ücretsiz olmasından dolayı çıktığını söyleyebilir. Tabi bazılarına da yerleştirilecek zararlı kodlar nedeni ile virüs durumu oluşabiliyor. 

  • Android olan telefonlarda paylaşa ve sonra video kaydet dokunun.
  • iPhone’ da ise indirmek istediğiniz videoyu açınız ve yanda bulunan “3 Noktaya” dokunun.
  • Yine paylaş bölümü açılacak ve altta “Video indir” dokunun.
  • Ekranda “İndiriliyor” yazısı çıkacak ve biraz bekleyin.
  • Galeri / fotoğraflar bölümünü açıp kontrol edin.

TikTok video indirme uygulaması downloader

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yukarıdaki görselde olduğu gibi ok’ un işaret ettiği yere dokunulacak.

Tik Tok video nasıl indirilir

Açılacak alanda kullanılacak seçenek ok ile gösteriliyor. İşlemlerin yapılamaması şeklinde video indiremiyorum veya indirirken yarıda kalıyor gibi durumlarda aşağıya eklediklerimizi deneyiniz.

tiktok video indirme iphone

TikTok video indiremiyorum inmiyor sorunu

TikTok dendiğinde tek akla gelen video paylaşımı oluyor. Daha çok eğlenceli videoların yer aldığı bir platform gibi duruyor. Şu an için kısa videolar yüklenebiliyor ama uygulamada geliştirmeler sürüyor. Uygulama geliştirici şirket Çinli olduğunu belirtelim. İlk çıkış yıllında verdiği reklamlarla ön planda olmayı başaran tiktok bu sayede dünyada çoğu ülkede kullanıcıya ulaştı. Bunlardan biride Türkiye.

Uygulamanın çok geniş bir özelliği bulunmuyor. Rakip uygulamalar gibi çeşitliliğe sahip olmasada bu haliyle beğenilen bir uygulama olma özelliğini sürdürüyor. En dikkat çeken yanları hazır efektler ve seslendirmelerin olması. Dizilerden ve eski Türk filmlerinden çok sık karşılaştığımız replikler en sık kullanılanlardandır. Gelelim videolarda indirme sorununa. Bunun için aklımıza gelenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Eğer bir veya bir kaç videoda bu sorunu yaşıyorsanız ilk akla gelen bu videonun indirmeye engelli olduğu. Ama bunun dışında oluşabilecek hatalar için aşağıdakilere bir bakalım.

  1. Telif nedeniyle indirmeye kısıtlı olabilir.
    • Şirketler bazen katı bir politika uygulayabiliyor. Hesap kapattırmaya varan süreçler yaşanabiliyor. 
  2. Telefondan kaynaklı düşündüğümüz olası problemlerden bazıları.
    • Boş alan olmadığından inmeyebilir. Var ama olmuyor diyebilirsiniz. Lakin kullanılan işletim sisteminin sorunsuz çalışması adına daha fazla bir alana ihtiyaç doğabilir.
    • Tarih yanlışsa aksaklıklar çıkabiliyor.
    • Uygulamaların alanına giriniz ve ilgili uygulamaya dokunun. Sonra içerisinde sanırız üç seçenek olacak ve bunlara dokunun. Örnek verilerin silinmesi gibi.
  3. Uygulamadan kaynaklı sorunlardan bazılarına bakmamız gerekiyor.
    • Cihaz anlık işlem limitini doldurmuş olabilir.
    • Bir güncelleme yayınlanmış ve uyumsuz çalışmaya neden olmuş olabilir. Kaldırın ve öncekilerden birini yükleyin.
    • Uygulamanın ayarlarındaki önbellek temizliği ve bazı ayarların değiştirilerek test edilmesi önerilir.
    • Arka planda çalışanlar neden olabilir.
  4. Hesapla alakalı olma olasılığının kontrol edilmesi.
    • Profilde bir şeylerin değiştirilmesi denenebilir. Kayıt ettiğinizde işlem yapılmıyorsa ceza veya sistem arızası olabilir.
    • Başka bir hesapla ve telefonla test edilmesini öneriyoruz.
    • Hesap türünün değiştirilerek denenmesi iş görebilir. Ayarlardan u seçeneği göreceksiniz. Pro / işletme olan bir seçenekle deneyin. İstediğinizde geri dönebileceksiniz.
  5. Geliştirici tarafından bir yasaklama almış olabilirsiniz. Video indirme cezası ve yorum gibi…

İndirilen video baktığınızda sağ altta tiktok ve onun altında kullanıcı adını göreceksiniz. Bu tüm videolarla yer almakta. Ama indirme uygulaması kullanıldığında bu bölümleri kapatma gibi durumlar olabiliyor. İşlemler Samsung ve diğer telefonlarda aynı sıralamayla yapılabilir. 

TikTok video downloader siteleri

İnternete yukarıdaki başlığı yazdığınızda çıkan güvenilir gördüğünüz sitelere video bağlantısını yapıştırarak indirmeye çalışınız. Filigransız indirmek için çok sayıda site ile karşılaşabilirsiniz. Bunların bir çoğunda yer alan reklamların şüpheli davranışlar sergilediğini görebilirsiniz. 

Açılacak reklamların oluşturacağı sorunların önüne geçmek adına tarayıcı güvenliği iyi olan antivirüs yazılımlarından yararlanınız. Ya da ek tarayıcı için engel uzantılarından yararlanabilirsiniz.

Telefonu yeniden başlattınız, hesabınızdan oturum çıkışını yaptınız ve versiyon değişikliği yapmanıza rağmen hala sıkıntılar yaşıyorsanız o zaman destek talebinizi gönderiniz. Aşağıda öneri bir içeriğimizden de yararlanabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 11:33

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak