Xiaomi Mi 6 mı yoksa Galaxy S8 mi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Mi 6 ve Galaxy S8 telefon modelleri arasında bir karşılaştırma yapacak olursak acaba hangi model daha üst seviyede olur? Xiaomi Mi 6 mı Galaxy S8 mi almalıyız?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung markasının amirl gemisi olan Galaxy S8 modelinin tanıtımı neredeyse çıkana kadar bir yıl boyunca yapıldı. Fakat bu telefon kadar konuşulmasa da bir başka amiral gemi olan Xiaomi Mi 6 modelide Galaxy S8 modeli ile birlikte çıkacak. Peki bu iki model arasında bir kıyaslama yapacak olursak hangisi acaba daha iyidir.

Xiaomi Mi 6 telefon modeli daha çıkmadı. Fakat hangi donanım özelliklerine sahip olacağı Geekbench üzerinden yayınlandı. Şuan piyasada satılan telefon modeli olan Galaxy S8 ile bu daha çıkmamış telefon arasında bir kıyas yapıldığında sızan özelliklere göre Xiaomi Mi 6 modeli önde görünmektedir.

Xiaomi Mi 6 mı Galaxy S8 mi

Xiaomi Mi 6 modeline ait benchmark skorları yayınlandı. Yayınlanan bu skorlar çok ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Çin ülkesinde en çok satan ve en beğenilen marka olan Xiaomi markaı son telefonu Mi 6’yı görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. 

Xiaomi Mi 6 modeli Çinde en çok satacak ve Apple düzeyinde bir satış rakamları yakalayacak bir telefon olması bekleniyor. Xiaomi Mi 6 modelinin sızan skor değerleri kendisi ile aynı dönemde çıkan Galaxy S8 ile kıyaslandığında bu telefonu geride bıraktığı görünmektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Pekinde resmi oalrak tanıtımı yapılacak olan Xiaomi Mi 6 modelinin açıkçası değerleri muhteşem görünmektedir.  Xiaomi Mi 6 modeli firmanın bu güne kadar çıkardığı en güçlü telefon diyebiliriz. Aşağıda Xiaomi Mi 6 modelinin skorlarını yayınladık. Rakamları sizde görünce Galaxy S8 modelini geçtiğini göreceksiniz.

Xiaomi Mi 6 mı yoksa Galaxy S8 mi

Xiaomi Mi 6 modeli kısaca donanım olarak Snapdragon 835 işlemci 6 GB RAM kullanılacaktır. Test sonuçlarında Xiaomi Mi 6 6438 puan varken , Galaxy S8 6011‘de puanı almaktadır.


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 15:50

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir