Steam ekran görüntüsü alma ve nereye alıyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Steam ekran görüntüsü alma ve hataları iletmek için görüntü nereye alındığını gösteren çalışmayı sizlere hazırladık. Eğer görüntüleri gönderemezseniz aşağıya bakınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oyun içerisinde ekran görüntüsü almak için:

  • Oyunda sorun olan alana gidiniz ve F5′ e basınız.
  • Oyundan çıktıktan sonra görüntü kayıt yerine gidiniz. ( C’ den Program Files veya 86 klasörünü açınız. Steam / SteamApps / kullanıcı adı / oyun adının yer aldığı klasör ve belki bir tane daha karşınıza çıkabilir) Bu kısımda ise Windows 10 bir bilgisayarda Steam ekran görüntü nereye alınıyor sorusuna cevap vermek adına hazırladık. Bazı kısımlarda kullanıcının adı yerine ID kısmı yer alabiliyor.

Masaüstü ekran görüntüsünü kaydetmek için:

  • Oluşan hata mesajını tekrar açın.
  • Bilgisayar klavyesinden “PrtScn” tuşuna basıp panoya koplaayınız.
  • Paint veya herhangi bir resim görüntüleme programını açın.
  • Boş alana gelip klavye yardımı ile ctrl + v tuşlarına basıp çekiniz. İsteyen mause ile sağ tıklayarak kaydedebilir.

Steam aracılığı ile işlemlerin yapılması:

Yardım isteği site geliştirici tarafından mail ile bir bağlantıyla ulaştırılacak. İsteyen bu help.steampowered.com bağlantıyla bildirimde bulunabilir. Dosya göz atına dokunun ve aldığınız ekran görüntüsünü ekleyiniz. Alternatif sürükle bırakla işlem yapılabilir. Birden fazla görüntüyü ekleyebilirsiniz. Oturum açtığınızda daha geniş bir yardım bölümüyle karşılaşacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Steam ekran görüntüsü alma ve nereye alıyor

Steam ekran görüntü nereye alınıyor


Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2020, 19:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.