Acer Chromebook 514 fiyatı açıklandı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Acer' dan yeni Chromebook Ekim' de satış mağazalarında yerini alacak. Yaklaşık fiyatı açıklandı. Ama Türkiye fiyatı dolar nedeniyle farklı olabilir. İşte 515 özellikleri!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

1976 yılında Multitech ismi Tayvan’da kurulan firma, 1987 yılında Acer adını almıştır. Uzun yılların verdiği deneyim ile kaliteli ve kullanıcı memnuniyeti odaklı bilgisayarlar üreten markanın yeni modeli chromebook 514 Ekim ayı içerisinde teknoloji marketlerde görücüye çıkacak.

Acer Chromebook 514 özellikleri 

Acer Chromebook 514 modelinin teknik özellikleri tam olarak açıklanmış değil fakat resmi olmayan verilere göre çift çekirdekli intel celeron ya da 4 çekirdekli pentium N4200 model ya da eşdeğer model işlemci ile piyasaya çıkacak olan chromebook 514’te 4 ve 8 GB ram seçenekleri ve 32 / 64 gigabayt depolama alanı seçenekleri bulunacak.

Resmi kaynaklar tarafından duyurulan özellikler ise, 1080p 14 inch ölçülerinde Full HD IPS bir ekran, Gorilla Glass (Dokunmatik akıllı telefonlarda kullanılan cam teknolojisi) teknolojisine sahip bir touchpad ve 12 saatlik bir batarya kullanım süresi. Özellikle touchpad ve sadece 6 milimetre olan dar çerçeveli ekranı ile beğeni kazanacak olan Chrome 514 modeli USB-C bağlantı noktası ile de kullanıcılardan artı puan alacak gibi duruyor. Ayrıca klavye aydınlatması ve metal gövde yapısı görsel olarak göz dolduruyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Acer Chromebook 514 fiyatı açıklandı

Acer Chromebook 514 fiyatı

Teknoloji ürünlerin lansmanı için oldukça önemli olan IFA etkinliğinde tanıtılan Acer Chrome 514 Mac ve Windows işletim sistemli dizüstü bilgisayar örneklerine göre çok daha uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Amerika’da 349$, Avrupa’da 349€’dan başlayan fiyatlarla satılacak olan 514 modeli ülkemizde 2240 TL’den başlayan fiyatlar ile ekim ay içerisinde teknoloji marketlerde yerini alacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 00:31

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.