Adsense neden açılmıyor çöktü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google' nin adsense web sitesi açılmıyor veya reklamlar çıkmıyor. Sorunun kaynağı belli değil. Web sitenizde reklamlar çıkmıyorsa beklemeniz önerilir. VPN programı ile sorunsuz çıkmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google‘ nin reklam hizmeti Adsense çöktü mü? Adsense’ ye giriş yapılamıyor. Ya çok yavaş ya da beyaz sayfa da kalıyor. Sorunun ya bir arıza ya da Google’ nin yaptığı bir çalışma nedeniyle erişim yapılamıyor olabilir.

Tüm sitelerde Google reklamları çıkmamakta. Sorun için bakalım bir açıklama gelecek mi?

Google servislerinin çalışmaması Türkiye kaynaklı olabilir. Aşağıda paylaştığımız görüntüler de sitemizdeki reklamlar çıkmazken, bir VPN programı ile giriş yaptığımızda hiçbir sorun görülmemekte.

Adsense açılmıyor

Adsense reklamlar çıkmıyor: Sitelerde reklamların görülmemesi Google kaynaklı. Bu durum geçici olduğundan her hangi bir işlem yapmamanız önerilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Youtube, Google Drive Google Play Store, Analytics, Google Webmasters / Search Console da da sorun görülmekte. Şu an tüm siteler attıkları yazılarda indexlenmemekte.

Adsense açılmıyor

Google Adsense açılmıyor

Google adsense sorunu için Twitter’ da yapılan bir açıklama da sorunun kısa sürede çözüleceği belirtiliyor. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

google açılmıyor

Google’ nin AdSense hizmeti, web sitelerine reklam yerleştirip para kazamayı sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Web site sahiplerinin Google’ ye başvuru yaparak, sitenin Google kriterleri için uygun görülen sitede reklamların yayınlanması sağlanılır.

Google reklamları, cep telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda yüksek kalite de içeriği olan sitelerde daha etkili reklamların çıkması sağlanır.

Site sahipleri isterse istemediği reklamları engelleyebiliyorlar. İsterselerde reklamların hangi alanda çıkmasını da belirleyebildiklerinden yüksek kazanç oranlarını değiştirebilirler.

En iyi içeriğe sahip ve büyük kitlelere ulaşmış siteler en iyi reklam ağlarından yararlanabilir.

Adsense neden açılmıyor çöktü


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 15:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir