Aliexpresse tanımlı kredi kartını kaldırma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Aliexpresse' ten Türkiye uzantısı tr.aliexpress. com' dan alışveriş yaparken yanlışlıkla kredi kartımı ekledim. Kayıt edilen kredi kartı nasıl kaldırılır? Tanımlı kredi kartını silme nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünyanın en büyük alışveriş sitesi alibabanın kurucusu Jack Ma, söylentilere göre aliexpress sitesinide kurdu. Anlayacağınız iki sitede kardeş site sayılır.

Aliexpress, Türkiye dahil çoğu ülke için alışveriş hizmeti vermekte. Site özellikle müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta. Mağaza açan satıcılar alacağı olumsuz yorumla satışlarının etkilenmesinden çekindiklerinde her hangi bir sorunda anında çözüm odaklı işlem yapmakta. Alınan ürün yanlış ya da uyumsuzsa farklı bir ürün gönderme ya da müşterinin istediği başka bir ürünü gönderebiliyor.

Aliexpress, fiyat konusunda genel olarak çok uygun olmasına rağmen bazı ürünler dolar kuru nedeniyle alınması anlamsız olabiliyor. Şu an yurtdışı gümrüksüz yani vergisiz alışveriş limiti 30 Euro.

 Gelelim asıl konumuza  tr.aliexpress. com sitesinden kredi kartı ile alınan ürünün son işlemlerinde kredi kartı eklenebiliyor. Nedeni işlem onayında Türkçe yazılmaması. Yani kredi kartını genelde bilmeden ekliyoruz. Bu sorunun ilginç yanıda ekli kredi kartını nasıl kaldırılacağını göremiyoruz. Meğer ekli kartı kaldırmak için birde aliexpress cüzdan hesabı açmamız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra kredi kartını kaldırma bölümüne ulaşıyoruz. Aşağıda adım adım kredi kartını kaldırma seçeneklerine yer verdik. Her hangi bir sorunda yorum bırakabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aşağıdaki ekrana ulaşmak için ister intl.alipay. com/user/activateEmail.htm direk girip aliexpress giriş bilgilerinizi yazıp ulaşırsınız veya aliexpress (tr.aliexpress. com) ana sayfasından “benim alipay” yani “my alipay” bölümüne girerek ulaşabilirsiniz. www.andronova.net

Aliexpresse kredi kartı nasıl kaldırılır

benim alipay’ de ilgili sayfa açıldığında aliexpress sitesine ekli e-posta hesabınız gelecek. Code yazan yere yan tarafta görülen doğrulama kodunu yazacaksınız. Sonra üyeliği doğrulamanız için mail adresinize doğrulama e-postası gelecek. Onay linkini tıkladıktan sonra kayıt bölümü gelecek burayı eksiksiz doldurmanız gerekiyor. Kayıt işleminden sonra açılan bölümde üst tarafta yer alan “settings” (ayarlar) bölümüne gelip “manage your cards” seçeneğine tıklayınız. Ekrana kayıtlı olan kredi kartının son dört hanesi çıkacak. Bu bölümde bulunan “remove” yazısını tıkladığınızda kredi kartınız silinmiş olacak.

Aliexpresse kredi kartı nasıl kaldırılır

Aliexpresse ekli kredi kartını kaldırmaAliexpresse tanımlı kredi kartını kaldırmaAliexpresse tanımlı kredi kartı silmeAliexpresse tanımlı kredi kartı kaldırmakredi kartım eklenmişkredi kartını sil

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 13:08

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.