Android Chrome 60 Beta ile yeni özellikleri keşfedin

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Chrome 60 Beta sürümü Android için APK yayınlandı. Yeni Android tarayıcısı Chrome 60' ın Beta sürümü indirmeye açıldı. Hem güvenlik hemde hız açısından daha iyi bir tarayıcı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçen hafta yayınlanan Android tarayıcısı Chrome 60 Google Play’de beta sürümüyle indirilebiliyor. Ayrıca Google yeni tarayıcı çalışmalarına şimdiden hız vermiş durumda. Chrome 60 sürümü yanında API iyileştirmeleri ve bir sürü güncelleme ile geldi

Google, uzun zamandır Chrome tarayıcılarında görülen sorunlar için çalışmalar yapıyordu. Bu sorunların en büyüğü fazla donanım tüketimi. Özellikle CPU ve RAM tüketimi konusunda tavan yapan Chrome için yeni sürümler çıkarmaya başladı. Google Chrome 60 beta sürümü şuan Google Play Store’ de yerini aldı.

Chrome 60 Beta hangi yeniliklerle geliyor?

Chrome 60 nedir? Öncelikle Chrome 60 Beta kullanıcılarına internet gezintilerinde büyük kolaylık sağlayacak olan sesleri ile arama yapabilecekleri bir kısayol sunuyor. Google Chrome web sitelerinde kullanılan farklı yazı tiplerini okurken işlemler ister istemez gecikiyordu. Buna bağlı olarak web sayfasının yüklenmesi ise doğal olarak zaman alıyordu. Bu sorunun önüne geçmek adına Chrome 60 Beta ile farklı web sitelerindeki farklı yazı tipleri geliştirilerek kullanıcılara sunuldu. Buna bağlı olarak Chrome 60 Beta ile kullanıcılar yeni yazı tipleri indirirken Chrome da metin içeriğini görüntüleyebilmek için yeni bir CSS font tanımlayıcısı ile destek sunuyor.

Chrome 60 Beta ile kullanıcılar web sitelerinde gezinirken kendilerini daha güvende hissedecekler. İnternet üzerinde gerçekleştirecekleri işlemleri yeni ödeme yazılımları ve şifre yazılımları ile daha hızlı bir şekilde gerçekleştirecekler. Chrome 60 Beta dünyasının ayrıntılarını öğrenmek istiyorsanız beta sürümüne aşağıdan ulaşabilirsiniz. Her gün güncellenen ve değişen yazılımlar ile Google Chrome kendisinden beklenen performansı gösterebilecek veya yerini koruyabilecek mi? Zaman ilerledikçe Android kullanıcıları bu sorunun cevabını verecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Chrome 60 Beta indirme adresi: play.google.com/store/apps/details?id=com.chrome.beta&hl=en

Android Chrome 60 Beta ile yeni özellikleri keşfedin

Chrome 60 indir

Chrome 60 indir android


Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 14:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir