Android' den iPhone geçenlerde hızlı bir artış gözleniyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Son zamanlarda Android' den iPhone geçenlerde hızlı artış gözlendi. Bu geçiş iOS' un daha iyi çalışmasından mı yoksa daha güvenilir olmasından mı net bir cevap şu an için yok.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknolojinin artması ile birlikte telefonlardan tabletlere, dizüstü bilgisayarlardan masaüstü bilgisayarlara kadar her alanda yenilikler çıkıyor, her seferinde çıkan modellerin katlanarak yerine yenileri geliyor. Bu da insanları merak etmeye, en iyiyi kullanmaya ve sahip olmaya itiyor. 

Android açık kaynaklı bir işletim sistemi olduğundan gelişime açık bir yapısı var. Ama eksi tarafı açık kaynaklı olmasından dolayı güvenlik zafiyeti daha çok oluşmakta. iOS ise gelişime biraz kapalı ama daha güvenli olduğu inkar edilemez. 

IPhone, insanların vazgeçemeyeceği bir şekilde hayatlarımıza girdi ve kullanımı da gün geçtikçe arttıkça arttı. IPhone’a yetişmeye çalışan, işletim sistemlerini genişleten diğer firmalar da bazı alanlarda oldukça ileri aşamalar kaydediyorlar. Bu aşamada en çok göze çarpan, neredeyse IPhone kadar kullanıcıya sahip Android sistemi göze çarpıyor. Samsung, LG, HTC, Sony Xperia gibi telefonlarda bulunan bu sistemi en çok geliştiren Samsung oluyor.

Android mi iPhone mi yani Android mi iOS mu 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android kulanıcıları mı fazla iPhone kullanıcıları mı?

Kişiden kişiye değişse de genele vurulduğunda iPhone bir adım önde oluyor. Hatta bakıldığında eskiden Android telefon kullanan bir bireyin bile yeni bir telefona ihtiyaç duymak istediğinde IPhone’u tercih ettiği görülüyor. Bunun nedeni araştırılmakla birlikte, bakıldığında insanlardaki marka arayışı, sistemin hasar çıkarmaması ve hızını uzun süre yitirmemesi, Apple simgesi takıntıları gibi sebeplerle karşılaşılıyor. 

Fakat yeni çıkan Samsung S8 modeli ile Android, yeni şeylere imza atmış ve fiyat kalitesiyle de ön planda kalıyor. IPhone bu meblada geride kalmayacak ve yeni özelliklerle yeni modeller karşımıza çıkarmaya devam edecek gibi gözüküyor. İki sistem de birbirinde olan bazı özellikleri yeni modellerine ekleyerek yol alıyor. Bu noktada önemli kılınan özellik daha özgün çalışmalarla ortaya atılmak oluyor. www.andronova.net

Android' den iPhone geçenlerde hızlı bir artış gözleniyor


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 01:11

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir