App Store mobil ödeme Türkiye' ye geldi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple nihayet Türkiye App Store' ye mobil ödeme sistemini getirdi. iPhone cep telefondan oyun ve uygulama satın alındığında kredi kartı isteniyordu artık alternatifi var!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple mobil kullanıcıların merakla beklediği App Store mobil ile ödeme seçeneği, sonunda Türkiye’ye geldi. Böylece Apple Store kullanıcılarının, rahatlıkla bu ödeme sisteminden faydalanması sağlanacaktır. App Store ile Türkiye üzerinden alınan her İOS uygulaması, mobil ödeme ile mobil faturanıza yansıtılacaktır. Android mağaza platformu olan Google Play tarafından uzun zamandır kullanılan mobil ödeme sistemi, en sonunda Apple Store için de kullanılması sağlandı.

Sadece belirli ülkelerde faaliyette olan mobil ödeme sistemi olan Apple, yaptığı duyuruya göre, bugünden itibaren Türkiye’de de iTunes ve App Store mobil ödeme sisteminin uygulandığı bilgisi verildi.

App Store mobil ödeme sistemi Türkiye’ de!

App Store mobil ödeme Türkiye' ye geldi
Bundan sonraki süreçte Türkiye’de Apple kullanıcıları, artık kredi kartı olmadan da alışverişi mobil sistem üzerinden yapabilecek. Mobil faturaya yansıtılacak ödemeler, daha sonraki ödeme zamanı gelen faturaya yansıtılacaktır. Kredi kartı ile uğraşmayı sevmeyenler tarafından özellikle tercih edilen mobil ödeme sistemi, bu topluluk için, müjde niteliğinde bir haber olmaktadır. www.andronova.net

App Store mobil ödeme nasıl aktif edilir? ​​​​

Mobil ödeme nasıl kullanılır ? App Store mobil ödemeyi aktif etmek için sırasıyla açıklayalım. Öncelikle ayarlar kısmına girmeniz gerekir. Daha sonra iTunes ve App Store> Apple kimliği> Apple kimliğini göster> ödeme bilgilerine gelerek, burada yer alan ödeme seçeneğinden “Mobil Ödeme” kısmını işaretleyin ve böylece App Store mobil ödeme seçeneği aktif edilerek, mobil ödeme işlemlerinden faydalanılabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 20:29

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak