Batarya durumunu öğrenme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Cep telefonun bataryasının kalan ömrünü ve kullanılan şarj adetini öğrenmek için bazı programlar bulunmakta. Bu programlar bilgisayar aracılığı ile USB üzerinden kontrol edilmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı cihazlarda batarya durumunu öğrenme, pilin durumu ve bu cihazların pil ömrünü nasıl kullandığı konusunda bilgi almak amacıyla pek çok uygulama bulunmaktadır. Bu uygulamalar android cihazlarda çalışmaktadır. Android store yardımı ile site üzerinden pil ve batarya üzerine kurulmuş bu uygulamalar indirilmektedir.

Pil yüzdesi ve çalışma haznesi gibi konuların yer aldığı ​​​​​bu uygulamalar ücretsiz olarak indirilmek üzere kullanılmaktadır. Akıllı cihazların kullanılma potansiyeli ve batarya durumu oldukça önemli bir ayrıntıyı oluşturmaktadır.

Batarya ömrünü öğrenme

Batarya durumu için gerekli uygulamalar! Android cihazlarda batarya durumunu öğrenmek için pek çok kullanılır uygulama mevcut bulunmaktadır. Bu uygulama esasları doğru ve güvenilir bir alt yapı sunmaktadır. Store üzerinde bulunan bu uygulamalar ile batarya bilgileri, yüzdesi ve pilin ömrü gibi durumlar listelenmektedir. 

Ayrıca görev dışında çalışan uygulamaların pil yüzdesi üzerinde olan hareketleri de takip edilmektedir. Gerekli programlar sayesinde, gereksiz kullanım saglayan ve batarya durumunu olumsuz etkileyen faktörler ortadan kaldırılmaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Batarya durumunu öğrenme

Batarya durumu nasıl öğrenilir?
Batarya durumunu iPhone ve Android cihazlarda öğrenmek oldukça mümkündür. Bu durumu öğrenmek amacıyla uygulamalar öncelikle ücretsiz yükle diyerek cihazlara yüklenmektedir. Yükleme tamamlandıktan sonra uygulamalar açılmaktadır. 

Bu aşamada pilin durumu ekrana çıkmaktadır. Ekrana çıkan batarya durumu sayesinde bütün bilgiler listelenmektedir. Pil yüzdesi ve hareketleri öğrenilerek, gelişmiş profesyonel bir kullanım sağlanmaktadır. Böylelikle batarya hareketleri saptanmakta ve tedbirler alınmaktadır.

Pil şarj adetini öğrenmek için ilgili program “iBackupBot”

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uyarı! Batarya kullanım süresini öğrenme ve kalan süreyi sorgulama programlarına güvenli indirme sitelerinden tercih ediniz.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 01:46

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir