Beklenen cihaz geldi: Samsung katlanabilir telefon

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sonunda beklenen cihaz Samsung katlanabilir cep telefon 2019 içerisinde satışa çıkacak. Vegas fuarı yaklaşmakta. Katlanılabilir modelin prototipi gösterildiği iddiaları dolaşmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eminiz ki 2018 yılı boyunca neredeyse her yerde, Samsung katlanabilir cep telefonu hakkında konuşulduğunu gördünüz. Son olarak tekrar aynı haberi aldık ancak bu seferki son noktayı koydu. Samsung’ un Las Vegas’ taki 2019 Tüketici Elektroniği Şovunda yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonun prototipini gösterdiği bildirildi. Bu rapor da her zamanki gibi iş yapıyor çünkü son dört yıldır aynı şeyi duyuyoruz.

2019 CES’te Samsung şaşırtmaya devam ediyor

CES 2019 özel bir oturum sırasında, bazı Samsung müşterileri için özel bir prototip gösterildi. Bunlar, bu cihazı kullanmak isteyip istemediklerine karar vermek zorunda olabilecek taşıyıcıları içerebilir. Benzer bir rapor 2014′ te Samsung’ un CES’ te kapalı kapılar ardında katlanabilir bir AMOLED ekran gösterdiğini iddia etmişti. Ancak o yıl hiçbir takip edilecek ve gösterilecek bir ürün yoktu.

Samsung katlanabilir cep telefonu özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Elbette şu anda konuyla ilgili tüm detaylar sizi fazlasıyla heyecanlandırmaya yetiyordur. Ama henüz ürünün gerçek özelliklerinden bahsetmedik bile.

  • Cihaz kapalıyken 4.6 inçlik bir dış ekrana
  • Katlandığında ise 7.3 inçlik bir ekrana
  • 24 MP arka kamera
  • Kulaklık girişi yerine USB kulaklık

Şu an için kesinleşen özellikler olarak görülüyor. Samsung firması henüz tam olarak çıkış tarihini belirlemedi ancak 2019 yılı içerisinde satışa sunulması kesinleşti diyebiliriz.

Beklenen cihaz geldi: Samsung katlanabilir telefon

Bu model ile ilgili soru işaretleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Neredeyse 4 yıl gibi bir süreden beri Samsung katlanabilir cep telefonu ile ilgili soru işaretleri giderilmedi.

  • Katlanabilir olan ekranda piksel kaybı olacak mı?
  • Fiyat olarak Samsung bunu ideal düzeyde tutabilecek mi?
  • Özellikle de kasa bölümünün hangi materyalde olacağı?
  •  Katlandığı sırada kenarda herhangi bir iz kalıp kalmayacağı?

Şu an için kesinleşen soru işaretleri. Katlanabilir cep telefonu; şu an için beta aşamasında olması nedeniyle daha çok piyasaya sürüldüğünde hatalar görülecek ve buna göre bazı önlemler alınacak. Ürünün ilk yineleme de çok pahalı olması nedeniyle daha çok üst yaş grubu tarafından alınacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki günlerde diğer cep telefonu markalarının da katlanabilir ürünler geliştirmesi sonucunda; Samsung rekabette zorlanacak.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 23:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.