En iyi mobil depolama servisleri

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Haberimizde en iyi 10 adet bulut depolama servisine yer verdik. Bunlardan Google Drive, iCloud, Mega, Box, Dropbox, OneDrive ve SpiderOak gibi ücretli ücretsiz servisler bulunmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı cihaz kullanıcılarının kişisel bilgilerini depolama ve gerektiğinde bu servisten sağlamak için kullandığı depolama servisleri kişilerin özel bilgilerinin yer aldığı bir servis olarak çıkmasıyla beraber, bilinen en basit haliyle depolama servisi kullanıcılarının güvenliğini sağlamak yükümlü uygulamalar olarak piyasa içerisinde yer alıyor. Bu depolama servisleri arasında pek çok seçenek yer alıyor.

Android iPhone telefonda yedek alma

En iyi mobil depolama servisleri

1. Mega ile yedek alma
Müşterilerine 50 GB boyutunda oldukça geniş bir alan sunan uygulama, kullanıcılarının kişisel dosya ve bilgilerinin firmaya ulaşmadan hemen önce bu bilgileri krpito yöntemiyle kilitleyerek güvence altına alıyor. Ayrıca belirli bir tutar karşılığında 200 GB boyutunu da kullanıcılarına satıyor.

2. Box üzerinden yedek alma
Google Docs, Office 365, Mac, Windows ve Android uygulamalarla entegre bir şekilde çalışan Box uygulaması, 10 GB boyutunda bir alanı müşterilerine sunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

3. pCloud yedekleme servisi
20 GB boyutunda bir alanı ücretsiz bir şekilde sunan uygulamanın mobil ve web üzerinden girişi mümkün olabildiği gibi, dosya yükleme sınırı koymamış olması dikkat çeken özellikleri arasında.

4. Dropbox ile yedekleme
2 GB’lık bir alan sunan uygulamanın arkadaş davet etme karşılığında bu alanı 16 GB boyutuna çıkardığı görülüyor. Üyelik işleminden önce uygulamanın sunduğu 1 aylık deneme süresinin kullanılması ve uygulamanın tanınmasında fayda bulunuyor.

5. OneDrive Windows yedekleme
Windows 10 işletim sistemiyle entegre çalışan bu uygulama kullanıcısına 5 GB’lık bir alan sunuyor.

6. NextCloud’ la yedek alma
NextCloud Box uygulamasını sunan bu uygulama 1 TB’lık bir alanı müşterilerine 79.99 Dolar karşılığında sunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

7. Google Drive Android / iPhone yedek alma
Google kullanıcılarının aşina olduğu bu depolama servisi 15 GB’lık bir alanı müşterilerine sunuyor.

8. iCloud Apple iPhone yedekleme
Apple kullanıcılarının daha çok tercih ettiği ve bir kimlik numarası veren bu depolama uygulamasının sunduğu alan 5 GB.

9. SpiderOak bilgisayar ve mobil cihazları yedekleme
Windows, Mac ve Linux bilgisayarlarına indirilebilir durumda olan depolama servisi Android ve IOS cihazlarında da kullanılabilir. Ücretsiz sunduğu alan boyutu ise 2 GB olmak üzere bu 2 ay sürelik deneme sürümü olarak sunuluyor.

10. IDrive Facebook Instagram Twitter hesaplarını yedekleme
Twitter ve Facebook gibi sosyal medya bilgilerinin depolanmasında yardımcı olan uygulamanın sunduğu depolama alanı 5 GB boyutunda. www.andronova.net

Yukarıdaki yedek alam servisleri Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Linux, Mac bilgisayar, Android ve iPhone cep telefonlarını kapsamakta.  

Google Drive telefon yedeğini alma


Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 19:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.