En ucuz kablosuz hızlı şarj cihazı Powerbank

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Android ve iPhone kablosuz şarj cihazı Powerbank, uygun fiyatla Pusula markasıyla satışa çıktı. En ucuz kablosuz Powerbank aleti nereden alınır haberimizde bulacaksınız!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kablosuz hızlı şarj powerbank 8000 mAH, iPhone ve Samsung’un bütün yeni model cihazları için kullanabilir özelliği bulunmaktadır. Şarj kapasitesi en yüksek olan powerbank Pusula modeli olabildiğince hızlı bir biçimde cihazları şarj edebilmektedir. Kablosuz olmasının avantajı da bir prize ihtiyaç duyulmadan cihazları şarj etme özelliği olması olarak açıklanmaktadır. En çok tavsiye edilen PowerBank serisi içerisinde olan Pusula modeli de piyasada büyük bir talep oluşturmaktadır.

Şık tasarımlarıyla Samgung ve iPhone cihazlarının yeni modellerini en hızlı biçimde şarj edebilme özelliğine sahip olan powerbank pusula modeli, kadınlar tarafından hem şıklığı hem zarifliği hem de hızlı şarj edilebildiği için tercih nedeni olmaktadır. Hadi kablosuz şarj aleti detaylarına bi bakalım…

Kablosuz hızlı şarj aleti Powerbank 8000 mAH

Şık tasarımı, hızlı şarj etme ve yüksek şarj kapasitesiyle bu powerbank modellerinin fiyatları özelliklerine kıyasla oldukça uygunken Pusula modeli daha avantajlı olarak bilinmektedir. Siyah, mat rengi ve zarif duruşuyla kadınlar ve erkek tarafından da tercih edilmektedir.

Günümüzde elektronik aletlerde tasarımın da büyük önem taşıması nedeniyle powerbank cihazının bu modelinde tasarımını oldukça şık bir şekilde piyasaya sunmaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

En ucuz kablosuz hızlı şarj cihazı Powerbank

Kablosuz hızlı şarj cihazı

Kablosuz hızlı şarj cihazı Powerbank 8000 mAH pusula modeli

Şık tasarımıyla oldukça tercih edilen ve hızlı şarj imkanı sunan ayrıca da kablosuz olan powerbankin Pusula modeli; arkası siyah mat bir deriden oluşurken, orta kısmının yukarısında gümüş rengi kullanılması, ince ve hafif olması kullanıcıların beğenisini daha da kazanmaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cep telefonlarını, diğer mobil cihazları ve akıllı saatleri şarj edebilmek üzerine üretilmiş olan powerbank’in Pusula modeli; şık, zarif, ince, deri ve metal görüntüsüyle piyasada powerbank cihazları arasından en çok tercih edilen bir model olmaktadır.

Kablosuz hızlı şarj Powerbank

Ucuz kablosuz şarj cihazlarını, farklı fiyat aralıklarıyla satın alabilirsiniz. Unutmadan satışı garantisini önemli bir etkendir. Sorun çıktığında bekletmeden işleme alınması büyük ayrıcalıktır.  

En iyi Powerbank hangisi

Bizim için denediklerimiz içerisinde en iyisi Duracell oldu. 6400 mAh olan modelini kullandık ve Samsung’ un bazı modellerinde 3 kez şarj ederken, iPhone 5s ve iPhone 6s 3 kez ve iPhone 7′ de ise 2 buçuk diyebiliriz. mAh değerine göre çok iyi bir kullanıma sahip. Aynı değerlerde çoğu cihaz 1-2 kez şarj ediyor.

Uzun soluklu kullanılabilecek en iyi markalardan biridir Duracell. Pil denince akla gelen bir marka olmasını hatırlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.


Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 03:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.