Galaxy Note 8 Deep Blue rengi ile satışa çıkabilir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy Note 8, 'Deep Blue' rengi ile sunulabilir. Note 7 ile yaşanan büyük sıkıntıları Note 8 ile aşmayı hedefleyen Samsung, 23 Ağustos' ta yeni modeli tanıtabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘un bir önceki amiral gemisi telefonu Galaxy Note 7 bataryalarının sık sık patlaması sonucu, bu model piyasadan geri çekilmiş hatta Samsung’un bir daha Note serisini devam ettirmeyeceği söylentileri yayılmıştı. Oysa Samsung, Galaxy 8 ve Galaxy 8+’dan sonra Galaxy Note 8 ile yoluna devam ediyor.

Samsung’un beklenen Galaxy Note 8 akıllı telefonunu 23 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan Unpacked etkinliğinde açıklaması bekleniyor. Sonsuz söylentiler ve spekülasyonlar nedeniyle, kullanıcıların önümüzdeki amiral gemisi telefondan neler bekleyebilecekleri konusunda çok belirsiz fikirleri var. Teknoloji ürünleri hakkında önceden sızdırdığı haberlerle dikkat çeken Roland Quandt, Samsung Galaxy Note 8 akıllı telefonunun olası renk seçeneklerini paylaşmak için Twitter’daki hesabını kullandı.

Galaxy Note 8 Deep Blue rengi ile satışa çıkabilir

Galaxy Note 8 özellikleri

3 Farklı renk seçeneği! Roland Quandt, tweetinde Samsung Galaxy Note 8’in iki veya üç renk çeşidine sahip olacağını belirtti. Bu renk çeşitleri Orkide Grisi, Derin Mavi (Deep Blue) ve Siyah. Güney Kore merkezli firma bu öngörüleri resmen teyit etmediğinden kullanıcıların bu bilgileri bir süre daha dikkate almaları gerekmiyor. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mükemmel donanım! Samsung Galaxy Note 8’in 4GB RAM ve 64GB ROM seçenekleri ile kullanıcılara ulaşması bekleniyor. Bunun dışında, cihaz Qualcomm’un en yeni Snapdragon 835 sistem on-chip ile güçlendirilmiş olabilir. Söylentilere göre şirket, Galaxy Note 8 ile ikili arka kamera sistemini de piyasaya çıkarmayı planlamaktadır. Bunların gerçekten doğru olup olmadığını zaman gösterecektir.


Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 13:34

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.